Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

6 leacuri pentru durerile de dinți

Leacuri pentru durerile de dinți:

ÎMBIBĂ-ȚI SALIVA CU CUIȘOARE!
Cuișoarele te pot scăpa de durerea de dinți datorită eugenolului, una din cele mai puternice substanțe antiinflamatoare care se găsește sub formă naturală în diferite plante. Ține saliva cu cuișoare pe dintele bolnav preț de o jumătate de oră. Nu doar că praful de cuișoare te va amorți dar îți va curăța foarte bine zona cu probleme.

PRESEAZĂ USTUROI PE DINTE!
Curăță un cățel de usturoi și apasă bucățile pe dinții bolnavi. Dacă ești capabil să bei suc de usturoi, ține zeama în gură timp de 5 minute: efectul va fi dublu.

CITEȘTE ȘI: CÂȚI ANI TRĂIEȘTE FIECARE ZODIE
APLICĂ RĂDĂCINĂ DE GHIMBIR PE LOCUL DUREROS
Ghimbirul are efecte antiinflamatorii și sunt foarte bune în combaterea gingivitei. Sub formă de pudră sau rădăcină întreagă, se aplică pe locul dureros împreună cu o pastă de dinți simplă.

TAMPONEAZĂ-ȚI MĂSEAUA CU ESENȚĂ DE VANILIE
Ai nevoie de un tampon de vată și niscaiva esență de vanilie, nu foarte multă. Imbibă vata și ține-o lipită de zona cu probleme din cavitatea ta bucală.

ȚINE CEAI DE MENTĂ PE DINȚI, ȘI APOI SCUIPĂ
Lasă la fiert timp de 20 de minute 300 ml de ceai de mentă. Pe urmă, pune-l puțin la răcit iar apoi ține ceaiul pe dinte timp de un minut-două, în câtre trei serii, apoi scuipă sau înghite.

CURĂȚĂ-ȚI DANTURA CU SAREA DE BUCĂTĂRIE!
Dizolvă două lingurițe de sare de bucătărie în apă caldă și folosește apa pe post de apă de gură. Clătește bine gura și vei vedea efectul după numai două ore. Sarea curăță foarte bine gura de bacteriile ce afectează rădăcina dintelui.

1 Comment

1 Comment

  1. Adi

    2015-05-13T23:56:00+03:00 at 2015-05-13T23:56:00+03:00

    Doamna! Ati vazut cine este autorul acestui articol? Stiti ca acest site este o revista?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top