Connect with us

Revistateo.ro

6 erori prin care iti distrugi singura relatia de iubire

Stiri

6 erori prin care iti distrugi singura relatia de iubire

Multe despartiri vin de la scenariile pe care adesea multe femei si le fac in cap, de multe ori fara corespondenta in realitate. Exista cel putin 6 erori pe care femeile le fac fara sa isi dea seama prin care isi distrug relatia de iubire.

ANALIZEZI EXCESIV GRESELILE DIN RELATIA DE IUBIRE
In loc sa vezi partea plina a paharului scoti din dulap toate reprosurile pe care i le arunci iubitului tau. Fii optimista si gandeste-te ca daca sunteti impreuna este deja un semnal puternic ca trebuie sa ramaneti uniti, si nu concentrati pe ce faceti gresit fiecare dintre voi.

NU SUPORTI SA NU AI DREPTATE
Relatia de iubire, oricat de solida ar putea parea, se poate destrama in momentul in care te incapatanezi mereu sa ai ultimul cuvant, sa demonstrezi ca tu ai dreptate. Daca tii mai mult la orgoliul tau decat la relatia ta, este clar ca nu iubesti cu adevarat acea persoana.

NU II ACORZI LIBERTATE PARTENERULUI TAU
De fiecare data acaparezi discutiile cu problemele sau fericirile tale de peste zi si partenerul tau este obligat sa fie un satelit care sa receptioneze non stop semnalul. Acorda-i timp si spatiu de exprimare si renunta la accesele interminabile de narcisism.

NU VA MAI RESPECTATI
O relatie de iubire se bazeaza pe naturalete si autenticitate, si… respect. Daca va pierdeti respectul unul fata de celalalt din diferite motive, relatia este sortita esecului.

AI ASTEPTARI EXCESIV DE MARI DE LA IUBITUL TAU
Ai asteptari foarte mari de la relatia ta de iubire. Vrei mereu cadouri scumpe si giugiuleli chiar daca iubitul tau este de multe ori obosit venind de la munca. Il sufoci cu asteptarile tale si intr-o buna zi s-ar putea enerva si va spune STOP!

NU II ACCEPTI SCHIMBARILE
Oamenii se schimba in timp, chiar si pe parcursul unei relatii. In functie de experimentele traite de fiecare, apar noi credinte si noi viziuni asupra vietii. S-ar putea sa nu-ti convina daca iubitului tau a inceput sa ii placa meciurile de fotbal sau documentarele despre extraterestri. Esential este sa il intelegi.

1 Comment

1 Comment

  1. Aniela Deby

    2014-10-08T01:50:52+03:00 at 2014-10-08T01:50:52+03:00

    Oamenii sunt neoameni de multe ori ..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top