Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

5 tipuri de femei pe care barbatii nu vor sa le vada nici in poze

Nu doar femeile au o tona de pretentii cand isi cauta barbatul ideal ci si reprezentantii sexului tare. Vezi ce femei NU VOR sa aiba langa ei.

5 tipuri de femei pe care barbatii nu vor sa le vada nici in poze:

1. FEMEILE CARE VOR DOAR BANI

Barbatii nu sunt incantati cand femeile nu isi platesc consumatia, mai ales cand relatia este la inceput si fiecare incearca sa il cunoasca pe celalalt, cat mai bine. De asemenea, acestia se uita ciudat la femeile care cer sa li se faca toate poftele, doar pentru ca sunt frumoase si cuceresc usor pe oricine.

2. FEMEILE OPORTUNISTE

Spre deosebire de femeile materialiste, care vor obiecte de lux, cele oportuniste urmaresc si un statu special aparte, pe care il primesc imediat ce se casatoresc cu un barbat sus pus.

CITESTE SI: Top 5 zodii de femei greu de cucerit

3. FEMEILE MIRONOSITE

Barbatii nu cauta sfinte. Nu vor femei care sa le propovaduiasca pacea lumii, iubirea eterna. Acestia vor fapte, iar iubirea trebuie demonstrata altfel decat prin discursuri obositoare.

4. FEMEILE TRAUMATIZATE

Niciun barbat nu accepta sa fie roata de rezerva a unei femei. Femeile care inca sufera dupa fostul dar nu sunt foarte decise sa aiba o relatie nu sunt pe placul masculilor. Acestia vor femei care sa se desprinda de trecut si sa creeze impreuna cu ei un viitor frumos.

CITESTE SI: Top 4 zodii de barbati care se tem de femei

5. FEMEILE (MULT PREA) PETRECARETE

barbatii - 06082015 - 3

Daca intr-o luna de zile, femeia este adusa acasa de barbat de mai multe de 2 ori din oras, din cauza excesului de alcool, relatia cu siguranta nu are vreun final fericit.

Sursa foto: theelderinsider.com, doctorulzilei.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top