Connect with us

Revistateo.ro

Detoxifiere

5 semne că trebuie să urmezi o cură de detoxifiere – 64% din români au simptomele de la punctul 3

5 semne că trebuie să urmezi o cură de detoxifiere:

Nu poţi să slăbeşti. Ai încercat toate dietele din lume, ai făcut mişcare, ţi-ai verificat zilnic numărul de calorii şi tot nu ai reuşit să dai jos kilogramele nedorite. Este posibil ca numărul mare de toxine să fie cel care te împiedică să ajungi la o greutate ideală, aşa că nu strică să urmezi şi o cură de detoxifiere.

CITEŞTE ŞI: Rețete simple pentru detoxifiere

Eşti mereu epuizat. Chiar şi cu un program de somn normal, ajungi să te trezeşti mai obosit decât te-ai culcat. Tot toxinele pot fi vinovate de acest lucru, făcând glandele suprarenale să funcţioneze haotic. Începe prin a reduce consumul de cafea, mai ales după prânz şi consultă-te cu un specialist, pentru a alege o cură de detoxifiere pe măsura ta.

Citește aici: Dieta cu ciuperci: leguma care te scapa de OBEZITATE

Îţi pierzi concentrare. Toxinele nu doar te opresc din a slăbi, ci îţi pot afecta şi capacitatea de concentrare, făcându-te parcă rupt de mediul înconjurător.

Având în vedere la câte toxine sunt în ingredientele multor alimente procesate, ori în sucurile carbogazoase, nici nu este de mirare. Încearcă să renunţi la ele, cel puţin o perioadă şi să te hidratezi corespunzător.

Ai migrene fără motiv. De cele mai multe ori, durerile de cap inexplicabile pot avea legătură tot cu toxinele acumulate în exces de organism. Diferite metale grele, conservanţi, sau aditivi alimentari, pot cauza migrene greu de suportat, astfel că poate este timpul să urmezi o nouă detoxifiere.

Ai insomnii. În momentul în care în organism s-au acumulat multe toxine, cantitatea de cortizon poate avea de suferit. Acest hormon, responsabil cu modul în care facem faţă stresului, ar trebui să fie ridicat dimineaţa şi scăzut spre seară.

Atunci când acesta este dat peste cap, nivelul său în corp ar putea fi ridicat şi seara, lucru ce duce la apariţia insomniilor. Dacă nu poţi dormi în jur de 8 ore pe noapte, nu ar strica să apelezi la o detoxifiere a organismului, pentru a rezolva această problemă.

Te-ar putea interesa și:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top