Connect with us

Revistateo.ro

5 semne ca esti o femeie de succes si habar nu ai

Stiri

5 semne ca esti o femeie de succes si habar nu ai

Ca sa fii o femeie de succes nu inseamna neaparat sa ai in subordine sute de angajati ori sa fii creierul unei super-corporatii. Vorbim de o serie de calitati care te pot face sa obtii castiguri de tot felul.

Iata cateva semne ca esti o femeie de succes:

1. Te gandesti la esecurile tale

Oamenii de succes invata din propriile greseli. Daca te gandesti des la cate oportunitati ai ratat, la trenurile pe care le-ai pierdut pana acum si la disconfortul pe care il simti cand nu reusesti sa bifezi ce iti doresti, esti deja o femeie care gandeste ca un adevarat lider.

Numai analizand nereusitele vei obtine puterea. Esecul face parte din dezvoltarea personala a fiecaruia, pana la urma.

OBIECTE CARE ITI POARTA NOROC. Cum iti poti face singur BUFNITA SUCCESULUI

5 lucruri pe care oamenii de succes nu le fac

2. Ai un acoperis deasupra capului

1 miliard de persoane din lume traiesc fara un acoperis deasupra capului ori in conditii precare. Daca ai camaruta ta si locuinta nu reprezinta o problema pentru tine, esti o femeie care a demonstrat ca poate obtine ce isi doreste.

3. Visezi departe

Daca visezi cu ochii deschisi nu inseamna ca esti condamnata sa ai parte numai de lovituri cu capul de prag in viata. Fara creativitate si imaginatie nu exista succes.

4. Esti empatica

Faptul ca ii intelegi pe ceilalti si ii poti ierta cu usurinta sunt cele mai importante calitati pe care le poate avea o conducatoare adevarata. Esti o femeie puternica, un lider adevarat. Un sef bun isi intelege angajatii si nu ii trateaza ca pe niste lucratori la foc automat.

5. Iubesti oamenii

Cei mai mari lideri spirituali ori sefi de corporatii au gandit afacerile lor pentru bine comunitatii. Daca Steve Jobs nu ar fi iubit oamenii, n-ar fi creat telefoane inteligente pentru ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top