Connect with us

Revistateo.ro

5 parfumuri pe care ar trebui să le porți cel puțin o dată

Frumusete

5 parfumuri pe care ar trebui să le porți cel puțin o dată

Cât de bine sau de prost miroase un anumit parfum este o părere subiectivă, dar există totuși anumite arome faimoase care ar trebui încercate de toată lumea măcar o dată. Ele au ajuns renumite pe plan internațional pentru un motiv, așa că s-ar putea să te îndrăgostești de ele, indiferent de gusturile pe care le ai.

CITEȘTE ȘI: 5 MODURI ÎN CARE IARNA ÎȚI DISTRUGE PIELEA

 

Încearcă pentru început câteva mostre. Doar experimentând poți să decizi care este parfumul care te caracterizează. Iată cele mai cunoascute arome, demne de încercat!

1. Chanel NO.5

lrh6pldm

Probabil cel mai faimos parfum din lume, Chanel NO.5 a fost lansat în 1921, iar încă de la început a avut un succes imens. Deși formula s-a modificat pe parcurs, el rămâne unul dintre cele mai iubite parfumuri.

2. Elizabeth Taylor – White Diamonds

u18t3lsv

Parfumurile semnate de celebirtăți nu sunt considerate exculsiviste, iar multe dintre ele sunt scoase pe piață doar pentru a întări imperiul creat în jurul unei anumite vedete, fără a-ți oferi nici o experiență. Acest parfum este, cu siguranță, o excepție de la această regulă.

3. Calvin Klein – Euphoria

tqd2000c

Acest parfum a avut un succes atât de mare, încât s-au creat mai multe formule printre care Forbidden Euphoria, Endless Euphoria sau Euphoria Blossom. Ingredientele sale secrete sunt orhideeea neagră și mărul japonez.

4. Nina Ricci – L’air du Temps

k5u6c2ue

Se spune că acest parfum se vinde o dată la 5 secunde în lume. Nu știm cât de adevărat este, dar cu siguranță este o aromă pe care multă lume o preferă. Cea mai bună parte este sticla, care are un design absolut senzațional.

5. Giorgio Armani – Aqua di Gio

vvmxxm3s

Acest parfum este un cadou grozav pentru bărbatul din viața ta. Notele de bază sunt lemnoase și cele de vârf citrice, aroma finală fiind una senzațională.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top