Connect with us

Revistateo.ro

Sfaturi de la Baba Vanga - ce cadouri sa nu accepti niciodata

Stil de viata

Sfaturi de la Baba Vanga – ce cadouri sa nu accepti niciodata

Baba Vanga a fost una din cele mai controversate prezicatoare din lume. Bulgaroaica nu era in atentia presei internationale doar pentru ca era oarba, ci pentru ca esta una din putinele clarvazatoare ale caror profetii s-au indeplinit intocmai. Dintre acestea amintim atentatele din 11 septembrie sau ‘asaltul’ refugiatilor in Europa.

Clarvazatoarea a lasat mostenire o serie de sfaturi importante pentru o viata lipsita de necazuri: de la remedii naturiste pana la comportamentul pe care trebuie sa il avem atunci cand ne lovim de anumite situatii. Iata ca cadouri iti aduc ghinion si pe care trebuie sa le refuzi de la oricine le-ai primi:

1. Ceas – Nu primi niciodata cadou un ceas pentru ca acesta contorizeaza timpul, iar ceasurile se pot bloca in orice moment simbolizand oprirea unei vieti implinite.

2. Cutit – Nu accepta ustensile pentru bucatarie. Tacamurile sunt asociate cu moartea timpurie sau necazurile in familie: divort, boli, probleme cu banii, catastrofe naturale care pot ameninta locuinta etc.

3. Portofel – Portofelul gol poate ramane gol pentru tot restul vietii. Nu ar fi frumos sa o sugerezi, insa daca cineva iti ofera un portofel ar fi bine sa puna in el banuti de arginti sau cateva bancnote.

4. Batista pentru nas – Batistele pentru nas se ofera in multe culturi la inmormantari. Baba Vanga sustinea ca persoanele care primesc un astfel de cadou se pregatesc sa conduca pe ultimul drum pe cineva.

5. Oglinda – Oglinda te poate absorbi de frumusete si de energie. Este un obiect care poate face mai mult rau decat bine, mai ales daca iti place sa te admiri mult.

6. Manusi – Manusile pot fi folosite in multe ritualuri ezoterice. E mai indicat sa faci schimb de manusi decat sa le primesti doar tu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top