Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

5 păcate comune în frumusețe și cum le poți repara

5 păcate comune în frumusețe plus soluții:

1. MEREU UIȚI DE PROTECȚIA SOLARĂ
Știi că nu doar razele solare îi fac rău pielii tale? Chiar și radiațiile emise de telefonul mobil sau de calculator provoacă pete pe față și duc la apariția coșurilor. În plus, este dovedit științific că, deși afară este noros, pielea ta poate fi arsă de soare sau poate suferi consecințe secundare.

Soluție: Mai ales pe timpul verii, folosește creme cu factori de protecție solară pentru a preîntâmpina orice problemă ce poate să-ți distrugă pielea.

CITEȘTE ȘI: CITRICELE – MINUNI PENTRU FRUMUSEȚE
2. SPRÂNCENE PREA SUBȚIRI
Dacă te pensezi până ce sprâncenele tale devin subțiri cât o linie trasă de un creion negru pe o coală albă, te vei vedea mai mare.

Soluție: Nu te pensa de una singură și elimină doar excesul de păr din jurul liniei naturale a sprâncenelor tale. Dacă ești nesigură, apelează la un cosmetician priceput.

3. CONFUNZI CREMELE NUTRITIVE CU CELE HIDRATANTE
E o diferență uriașă între hrănirea pielii cu diferiți nutrienți care se găsesc în cremele speciale de față și corp și hidratarea acesteia.

Soluție: Dacă ai pielea seacă, folosește cu încredere cremele hidratante simple, fără prea multe adăugiri. Pentru ten, câteva felii de castraveți sau de cartofi vor face minuni.

4. MAI PUȚINĂ PUDRĂ
De teamă că machiajul nu va rezista orele de care ai nevoie să pari perfectă, folosești pudră. Uneori prea multă pudră de față pentru a fixa fondul de ten.

Soluție: Folosește un ton adecvat al fondului de ten: o nuanță cât mai apropiată de culoarea naturală a pielii tale în zonele cu probleme va face minuni. Aplică pudră de aceeași culoare pentru ca fața ta să nu aibă un aspect fals.

5. NICIODATĂ NU ÎȚI EXFOLIA PIELEA DACĂ AI ACNEE
Nu folosi creme exfoliante dacă te confrunți cu problemele acneice. Acestea pot apărea mai ales în jurul acelei perioade a lunii, așa că nu te panica.

Soluție: Spală-te pe față cu un săpun la care să nu te iriți deoarece acesta va contribui la anihilarea celulelor moarte, excesului de grăsime și murdăriei. Sucul de aloe vera aplicat pe ten cu ajutorul unei comprese subțiri poate face minuni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top