Connect with us

Revistateo.ro

ulei

Naturiste

5 motive pentru care corpul tau iti va multumi ca folosesti acest ulei

Dintre toate produsele pentru frumusete, acest ulei se diferentiaza datorita gamei largi de utilizari. Iata asadar 5 motive sa-l folosesti.

Il poti folosi pentru par, pentru piele, iar unele femei spun ca acesta este ideal si in cazul curelor de slabit. Este vorba despre uleiul de cocos, tot mai cunoscut datorita proprietatilor sale uimitoare. Iata 5 moduri in care il poti folosi si pentru care corpul tau iti va fi vesnic recunoscator:

Demachiant

Uimitorul ulei de cocos indeparteaza extrem de usor machiajul waterproof (rezistent la apa) si, pe langa faptul ca iti curata pielea rapid si eficient, acesta o va mentine hidratata.

CITESTE SI: De ce sa iti tii mainile in ulei cald. Iata ce se va intampla!

Iti albeste dintii

O metoda simpla si eficienta de albire a danturii este si cea de a te spala cu ulei de cocos, amestecat cu putin bicarbonat de sodiu. Din cele doua ingrediente va rezulta o pasta de dinti ideala pentru albirea dintilor, mult mai ieftina fata de cele din comert.

Te scapa de paraziti

O alta intrebuitare a minunatului ulei de cocos este aceea de a te scapa de paduchi. Mai intai va trebui sa folosesti otet de mere, iar dupa ce ti-ai clatit bine parul, aplica ulei de cocos si lasa-l sa stea asa aproximativ o zi, dupa care piaptana-te bine si spala-te pe cap cum o faceai de obicei.

Iti improspateaza respiratia

Cu siguranta nu te-ai gandit ca un ulei poate sa-ti improspateze respiratia. Ei bine, datorita proprietatilor sale antibacteriene si antifungice, uleiul de cocos poate inlocui oricand apa de gura. In caz ca te descurajeaza gustul, afla ca dupa prima folosire nu vei mai avea probleme de acest gen. Pentru o respiratie proaspata vei folosi o singura lingura de ulei de cocos, pe care o vei plimba prin gura la fel cum faceai cu apa, pret de cateva minute.

CITESTE SI: Fa-ti propria masca anti-imbatranire folosind uleiul care te intinereste cu 10 ani!

Matreata isi face aparitia nedorita atunci cand pielea capului este foarte uscata. Pentru ca vorbeam mai devreme despre efectul hidratant al uleiului de cocos, il poti folosi cu incredere si pentru a scapa de aceasta problema. Aplica uleiul special direct la radacina firului de par si maseaza delicat scalpul. Dupa ce ai lasat sa actioneze doua ore, spala-te pe cap cu un sampon delicat.

Sursa foto gbtimes.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top