Connect with us

Revistateo.ro

mituri despre detoxifiere

Stiri

5 mituri despre DETOXIFIERE de care trebuie sa uiti acum!

Se spun multe despre detoxifiere si fiecare cura de acest tip garanteaza rezultate incredibile. Este adevarat, o zi sau o saptamana de purificare a organismului are nenumarate beneficii pentru sanatate, insa nu trebuie sa dai crezare acestor 5 mituri, daca vrei ca dieta ta de detoxifiere sa fie eficienta!

Mituri despre detoxifiere: Numarul 1 – Suplimentele de detoxifiere fac minuni pentru corpul tau

Daca folosesti suplimente speciale pentru detoxifiere si mananci ca de obicei, nu vei avea niciun rezultat! Aceste produse nu fac produse prin natura lor, ci au efecte benefice doar atunci cand regimul alimentar este unul potrivit: cu legume si fructe proaspete, zeama de lamaie si o hidratare corecta. Atentie si la laxative! Au, intr-adevar, efect detoxifiant, dar au si efecte adverse.

Mituri despre detoxifiere: Numarul 2 – Cantitati cat mai mari de apa, pentru o curatare eficienta

CITESTE SI: 3 metode INGENIOASE pentru DETOXIFIEREA CREIERULUI

CITESTE SI: Cum folosesti CARBUNELE MEDICINAL pentru detoxifiere

Daca esti convinsa ca 5 litri de apa pe zi te vor detoxifia, afla ca nu este tocmai adevarat. Recomandat este sa bei intre 2 si 3 litri de lichide, pentru ca organismul tau sa fie hidratat, iar cura de detoxifiere sa aiba rezultate. Surprinzator, un consum mare de apa are efecte negative: dureri de cap, ameteli si greata.

Mituri despre detoxifiere: Numarul 3 – Dieta de detoxifiere de ajuta la slabit

Chiar daca in zilele in care urmezi cura de detoxifiere ai sanse mari sa pierzi si cateva kilograme, pe termen lung nu este recomandat sa bei doar sucuri, caci este foarte posibil ca atunci cand revii la o alimentatie obisnuita, sa recapeti kilogramele pe care le-ai dat jos.

Mituri despre detoxifiere: Numarul 4 – Faci o data o cura si te ajuta pentru toata viata

Curele de detoxifiere se fac periodic pentru a avea eficienta dorita. Cel putin de doua ori pe an e bine sa iti cureti organism pentru cateva zile, pentru a elimina toxinele si bacteriile. Sa fim sinceri, nimeni nu mananca atat de sanatos si nu este expus poluarii, astfel incat sa nu aiba nevoie de detoxifiere!

Mituri despre detoxifiere: Numarul 5 – Daca a functionat la altcineva, va functiona si la tine

Este foarte important ca orice regim pe care il urmezi sa ti se potriveasca. Tocmai de aceea exista atat de multe cure de detoxifiere, pentru ca tu sa o gasesti pe cea pe care o poti urma, care iti face placere. Daca prietena ta si-a curatat organismul dupa ce a baut apa cu lamaie timp de 3 zile, foarte bine pentru ea! Dar daca tu nu poti sa rezisti doar cu apa, ai putea sa tii o detoxifiere cu fructe sau cu salate. Dieta e mult mai eficienta daca ti se potriveste!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top