Connect with us

Revistateo.ro

5 metode incredibile prin care poti scapa de stres

Stiri

5 metode incredibile prin care poti scapa de stres

Stresul este boala secolului XXI si pare ca nu are leac, avand in vedere cat de repede se intampla lucrurile in jurul nostru si trebuie sa le facem fata. Iata 5 sfaturi practice prin care poti obtine calmul.

LASA TELEFONUL DEPARTE DE DORMITOR
Celebrul designer Marc Jacobs ii sfatuieste pe clientii sai sa nu doarma cu telefonul mobil in camera. Se pare ca lumina palpaitoare de la smartephonuri perturba somnul, chiar daca pare insesizabila. Pe de alta parte, telefonul poate fi un factor de stres mai ales daca are Internet si vrei sa vezi cine te-a mai contactat pe Facebook sau ti-a comentat la o postare ori ti-a dat like.

CITESTE SICEAI DE MUSETEL PENTRU ANXIETATE SI INSOMNIE

INCALZESTE-TI MAINILE
Cercetatorii de la Universitatea Yale au realizat un studiu care demonstreaza ca poti obtine calmul daca atingi o cana de ceai fierbinte sau cafea. Acelasi lucru este valabil daca iti freci mainile pana te incalzesti.

DA CU PARFUM PRIN CASA
Cercetatorii coreeni sustin ca anumite mirosuri, precum cel de lemn de santal sau de menta ajuta la eliminarea starii de anxietate si depresie.

SUNA O PRIETENA
Nu o face doar pentru a-ti plange de mila ci pentru a te asigura ca grijile tale sunt perfect normale si nu esti cea mai suferinda persoana de pe glob. Prietena ta te poate ajuta cu sfaturi, iar conversatia iti va intari sentimentul de stabilitate si integrare sociala.

ZAMBESTE
Atunci cand esti agitat, poti sa incerci un zambet fals, macar ca sa iti relaxezi muschii fetei, mai ales atunci cand clantani din dinti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top