Connect with us

Revistateo.ro

5 măști pentru păr pe care trebuie să le încerci iarna asta

Par & Coafuri

5 măști pentru păr pe care trebuie să le încerci iarna asta

Repară-ți părul uscat și deteriorat de pe perioada iernii cu aceste măști super accesibile și super eficiente. Sunt foarte simplu de preparat, iar efectul este pe măsură. Ai nevoie doar de ingredientele naturale și de puțin timp.

1. Mască cu avocado și miere de albine. Aceasta este o mască potrivită pentru părul subțire care se electrizează ușor. Hidratează în profunzime și întărește firul de păr de la rădăcină. Cu ajutorul unei lingurițe scoate puțin miez dintr-un avocado și apoi amestecă-l bine cu o lingură de miere de albine. Întinde masca pe toată lungimea firului de păr și las-o să acționeze 30 de minute. Spală-te cu șampon și aplică un balsam hidratant.

CITEȘTE ȘI: IATĂ DE CE SĂ ȚII CONT CÂND FOLOSEȘTI COSMETICE HOMEMADE

2. Mască cu oțet din cidru de mere și miere de albine. Folosește această mască pentru a-ți curăța părul în profunzime și a-i oferi strălucire și luminozitate. Mierea reface structura firului și în întărește. Amestecă o lingură de oțet de mere cu o lingură de miere de albine și una de ulei de măsline. Aplică masca pe lungime firului de păr și las-o să acționeze cel puțin 30 de minute.

3. Mască cu banane, lapte și miere. Pisează o jumătate de banană cu ajutorul unei furculițe, iar apoi amestec-o cu 2 linguri de lapte și una de miere de albine. Această mască îți oferă instant strălucire și hidratare în profunzime. În plus, îți lasă în păr un parfum discret încântător.

4. Mască cu migdale și banane. Aceasta este una dintre cele mai simple măști, însă este foarte eficientă. Îți hrănește părul în profunzime și îl hidratează. Pisează o banană cu furculița și amestec-o cu 2 linguri de ulei de migdale. Aplică masca pe lungimea firului de păr și stai cu ea cel puțin 20 de minute, după care clătește-te cu apă călduță și eventual folosește șampon.

5. Mască cu tărâțe de ovăz și lapte. Este o mască intens reparatoare, care reface structura firului de păr și ajută vârfurile despicate.Este puțin mai dificil de aplicat deoarece este foarte groasă. Din acest motiv trebuie să preparați o cantitate mai mare. Amestecă 4 linguri de tărâțe de ovăz cu 5-6 linguri de lapte și masează tot părul timp de 2-3 minute. Las-o apoi să acționeze jumătate de oră și spală-te cum o faci în mod normal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top