Connect with us

Revistateo.ro

3 masti DE IARNA

Cosmetica

3 masti DE IARNA care iti fac tenul stralucitor si la 0 grade!

Iarna pielea sufera mai tare. Tenul se usuca, iar temperaturile scazute ii reduc elasticitatea. Ce ai de facut? Foloseste aceste masti de iarna ca sa ai un ten stralucitor!

Tine cont ca iarna tenul are nevoie de mai multa hidratare. Aceste masti de iarna hranesc pielea, ii redau elasticitatea si o fac mai neteda si mai curata. Ai nevoie de doar cateva ingrediente pentru a pregati masti pe care sa le aplici de doua ori pe saptamana pentru a-ti proteja tenul de vremea rece de iarna.

3 masti DE IARNA – Masca cu banane

Daca pielea ta sufera din cauza frigului si a vantului, bananele sunt excelente pentru a-ti hrani tenul. Amesteca o banana pasata cu o lingura de smantana si aplica mixul pe ten. Vei tine masca pe fata timp de 30 de minute. Clateste cu apa calduta. Aceasta masca ii va oferi tenului tau toti nutrientii necesari!

Citeste si: Top 5 măşti naturale pe bază de miere

Citeste si: Cum trebuie sa folosesti GUTUILE pentru problemele tenului tau. 3 MASTI DE FATA REVOLUTIONARE

3 masti DE IARNA – Masca cu ciocolata

DA! Dulcele interzis in dieta (sau nu? Vezi aici ce zic nutritionistii despre ciocolata si slabit!) este fantastic pentru tenul tau. Ai nevoie de 2 linguri de cacao, una de miere si una de iaurt. Combinatia va mirosi delicios si iti va hidrata pielea. Tine masca pe fata timp de 20 de minute si clateste cu apa calduta. Vei avea un ten perfect, in ciuda vremii de afara!

3 masti DE IARNA – Masca cu mar

Ai nevoie de o jumatate de mar pe care il vei da pe razatoare, o lingura de lapte cald, un albus de ou si o lingura de tarate de ovaz. Amesteca ingredientele si vei obtine o masca perfecta pentru iarna. Aplica masca pe ten si tine-o timp de 10 minute. Clateste cu apa calda si observa cum tenul tau devine mai fin si mai catifelat.

Banana contine potasiu, care iti hraneste tenul si il face luminos, marul are proprietati astringente ce curata tenul – in plus, contine antioxidanti, iar ciocolata este extrem de benefica pentru tenul uscat. Ce zici, incerci aceste masti de iarna? Sigur ai si tu acasa o banana, un mar sau putin cacao. Combina-le cu ingredientele mentionate si obtii tratamente fantastice pentru iarna, ce iti fac tenul luminos, hidratat si stralucitor! Aceste masti de iarna iti vor imbunatati aspectul tenului, garantat!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top