Connect with us

Revistateo.ro

5 lucruri surprinzătoare care NU SE FAC dacă trăiți împreună

Stiri

5 lucruri surprinzătoare care NU SE FAC dacă trăiți împreună

A trăi cu persoana iubită poate fi fascinant la început, însă cu trecerea timpului fiecare va avea nevoie de propriul lui spațiu și, prin urmare, va dori să se extindă cât mai mult. Dincolo de nevoia de intimitate, chiar și un având un cuplu, există o serie de alte lucruri care nu se fac dacă trăiți împreună.

1. NU FACEȚI SEPARAT CUMPĂRĂTURI
Deși multe persoane vor zice că fiecare își câștigă banii și are dreptul la o independență în acest sens, lucrurile nu stau chiar așa atunci când se fac cumpărături pentru casă. Anumite obiecte le folosiți amândoi, așa că cel mai bine este să ieșiți împreună la cumpărături pentru a nu vă trezi că ceea ce ați achiziționat nu este pe gustul partenerului.

CITEȘTE ȘI: 6 MOTIVE SĂ NU SĂRBĂTOREȘTI VALENTINE S DAY

2. NU FACEȚI COPII FĂRĂ UN PLAN DE VIITOR
Multe perechi sunt entuziasmate de ideea de a avea un copil, sau chiar mai mulți. Însă acest entuziasm poate fi unul nefericit pentru acel copil dacă nu va avea condițiile necesare pentru a se dezvolta. Asigură-te că nu e un sacrificiu prea mare să faci un copil și cântărește bine situația.

3. NU VĂ POVESTIȚI INTIMITĂȚILE PRIETENILOR
Știm că în cuplurile în care dragostea pâlpâie de la o poștă, fericirea este atât de mare încât atât femeile cât și bărbații se laudă în mod natural cu clipele minunate petrecute în doi, în cercul lor de prieteni. Nu este recomandat să povestiți cum faceți sex sau ce fel de preferințe intime are celălalt.

4. NU VORBIȚI MAI MULT DECÂT ASCULTAȚI
E mai important să asculți decât să vorbești, pentru că așa îl vei înțelege pe cel de lângă tine. Și nu ne referim aici doar la ascultat în mod silent: arată-i că într-adevăr ai înțeles ce problemă are și repetă-i lucruri pe care el ți le-a zis ca să observe că nu a vorbit degeaba.

5. NU EXAGERAȚI CU ROMANTISMUL
Pupic de bună dimineața, pupic pe Facebook, pupic în tramvai, pupic la masa de prânz, seara la cină etc. Pupăcioși mai sunteți! Dar știați că, cu cât sunteți mai lipiți unul de celălalt, cu atât relația tinde să fie mai plictisitoare și poate să se rupă dintr-o clipă în alta?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top