Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

5 alimente care provoacă orgasme intense

Printre cele 5 alimente care provoacă orgasme intense se numără pepenele roșu și căpșunii, două fructe considerate afrodisiace de secole bune. Iată și restul alimentelor:

PEPENE ROȘU
Având în vedere că a început deja primăvara, acest aliment este indicat a fi consumat mai ales pe căldură deoarece are calitatea de a-ți face gura apă în câteva clipe și a te face să poftești la o partidă nebună de amor. Pentru că este format 95% din apă, pepenele contribuie la o mai bună circulație a sângelui în organism iar acest lucru se traduce din punct de vedere sexual prin accelerarea izbucnirii orgasmului.

CĂPȘUNI
Căpșunii conțin acid folic, relaționat cu calitatea orgasmului. Aceștia pot fi consumați cu frișcă sau ciocolată, pentru un spor de senzualitate.

CITEȘTE ȘI: 5 AFRODISIACE CIUDATE DE PE MAPAMOND

GINGSENG
„Proprietățile acestei plante contribuie la o mai bună concentrare în timpul actului sexual. Stimularea sexuală este crescută la maxim”, susține Massimo Marcone, profesor la Universitatea Guelph.

AVOCADO
În afară de faptul că este un fruct genial pentru sănătatea sexuală, avocado mai are faima de aliment fără colesterol, fără grăsimi saturate și, în plus, este foarte bun pentru artere și inimă, prevenind accidentele vasculare.

CHILI
Capsaicina este secretul ardeiului iute latinoamerican care te urcă pe pereți în câteva secunde și te face să încingi la propriu așternuturile împreună cu partenerul tău.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top