Connect with us

Revistateo.ro

4 remedii naturiste impotriva petelor solare de pe corpul tau

Frumusete

4 remedii naturiste impotriva petelor solare de pe corpul tau

Petele maronii de pe corp cauzate de expunerea la soare, chiar si daca ai folosit o crema de protectie, pot fi inlaturate prin remedii naturiste.

1. Sucul de lamaie. Este unul dintre cele mai eficiente impotriba petelor pigmentare. Modul de aplicare este simplu: imbiba dischetele demachiante in suc de lamaie si aplica-le in zonele unde ti-au iesit petele. Antioxidantii din lamaie vor ajuta la refacerea pielii intr-un timp record.

2. Ulei de ricin. Acesta are rol antiinflamator fiind un puternic antioxidant. Metoda de lucru este usor asemanatoare cu cea de mai sus, cu deosebirea ca dupa ce ai pus ulei de ricin in zona afectata de soare, trebuie sa masezi usor zona timp de 5 minute.

3. Gelul de aloe vera este o alta comoara a naturii impotriva petelor solare. Miraculozitatea acestui gel consta prin faptul ca ajuta la refacerea pielii foarte repede.

4. Suc de castravete. Fitochimicalele din acest suc (substante care incurajeaza regenerarea pielii) curata delicat pielea afectata si uniformizeaza culoarea pielii, astfel incat petele maronii nu se mai vad deloc.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top