Connect with us

Revistateo.ro

4 motive să nu-ți mai spionezi fostul pe Internet

Cuplu

4 motive să nu-ți mai spionezi fostul pe Internet

Trebuie să recunoaștem: rețelele de socializare au schimbat mult felul în care relaționăm în ziua de azi. Uneori spre bine, alteori înspre rău. Cea mai mare problemă pe care o ridică Facebookul sau alte astfel de siteuri de pe Internet apare atunci când două persoane se despart.

Femeile sunt foarte curioase ce fac foștii lor parteneri (dacă relația s-a încheiat destul de civilizat, și nu din cauza lor) și îi caută peste tot: pe Twitter, Instagram, Facebook sau siteuri de matrimoniale. A afla ce face iubitul fără tine însă îți poate dăuna și te împiedică să evoluezi și să vezi celelalte lucruri importante ale vieții.

1. NU ÎȚI SPIONA FOSTUL DACĂ VREI O VIAȚĂ FERICITĂ
Să stai toată ziua pe Facebook și să primești notificări de la fostul tău iubit sau să investighezi persoanele cu care se împrietenește online, mai ales dacă sunt femei, nu este o soluție pentru a fi fericită. Nu vei face altceva decât să cauți din nou puncte în comun cu fostul tău și să uiți care au fost motivele pentru care v-ai despărțit, încercând să dai vina pe tine. Această atitudine te va ține în loc și te va băga în depresie.

2. NU ÎȚI SPIONA FOSTUL DACĂ VREI TIMP LIBER
A sta să vezi ce face fostul tău pe Internet înseamnă timp pierdut. Cu siguranță ai o groază de lucruri de făcut, însă statul pe Facebookul fostului tău iubit îți fură prea mult din timp, iar timpul este de neprețuit.

3. NU ÎȚI SPIONA FOSTUL PENTRU CĂ PIERZI OCAZII UNICE
În timp ce tu îți spionezi fostul pe Internet, o mie de bărbați așteaptă după tine la colțul străzii. Unii chiar îți scriu pe Messenger și nu îi bagi în seamă pentru că ai o preocupare mult prea importantă, care se va dovedi a fi inutilă.

4. NU ÎȚI SPIONA FOSTUL DACĂ ȚII LA SĂNĂTATEA TA
Dacă despărțirea voastră mai are multe semne de întrebare, evită să îi verifici ceas de ceas Facebookul ex-ului tău pentru că s-ar putea să descoperi cât de apropiat e cu o colegă de muncă sau o prietenă, Doamne ferește să fie chiar cea mai bună prietenă. Asta îți va afecta clar sănătatea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top