Connect with us

Revistateo.ro

4 măști eficiente cu lemn de santal

Cosmetica

4 măști eficiente cu lemn de santal

Lemnul de santal previne apariția ridurilor, tratează acneea și tenul gras și remediază pielea uscată. Are un parfum lemnos, puternic și proprietăți antiseptice. Este un bun regenerator cutanat, tratează inflamațiile pielii, eczemele și psoriazisul. Îl poți utiliza cu încredere și pentru a parfuma loțiunile și cremele de corp. Iată 4 măști eficiente cu pudră/ulei din lemn de santal!

1. Mască corectoare. Îți dorești un ten neted și cu o culoare uniformă? Vrei ca petele de pe față să dispară, iar coșurile să se usuce? Aceasta mască este soluția ideală. Ai nevoie de pudră din lemn de santal (dacă ai tenul gras) sau ulei din lemn de saNtal (dacă ai tenul uscat), fulgi de ovăz, apă de trandafiri și câteva fire de șofran. Amestecă o linguriță de pudră sau 8-10 picături de ulei cu o linguriță de fulgi de ovăz și 2 linguri de apă de trandfiri. Adaugă firele de șofran și aplică masca pe toată fața. Las-o să acționeze 20 de minute, apoi clătește fața cu apă caldă.

CITEȘTE ȘI: CUM POȚI PREVENI RIDURILE DE PE GÂT

2. Mască pentru pielea uscată. Pielea uscată și fără viață este mai predispusă La îmbătrânire. Folosește această mască pentru a-i reda vitalitatea. Ai nevoie de ulei din lemn de santal, lapte praf și apă de trandafiri. Amestecă 10 picături de ulei cu o lingură de lapte praf și 2 de apă de trandafiri. Aplică masca și las-o sa acționeze 15 minute. Clatește fața cu apă căldută și aplică o cremă hidratantă.

3. Mască pentru tenul uleios. Este uimitor cum un singur produs poate trata atât pielea grasă cât și pe cea uscată, nu?  Ai nevoie de pudră din lemn de santal, suc de roșii și apă de trandafiri. Amestecă o lingură din fiecare ingredient și aplică masca pe întregul ten. Las-o sa acționeze 15 minute, iar apoi clătește fața cu apă rece. Masca aceasta luptă și împotriva radicalilor liberi și protejează fața dacă este folosită cu regularitate.

4. Mască anti-acnee. Ai nevoie de pudră din lemn de santal, apă de trandafiri și miere. Amestecă o lingură de pudră din lemn de santal cu o lingură de apă de trandafiri și o linguriță de miere. Lasă masca să își facă treaba timp de 30 de minute, apoi clătește fața cu apă rece.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top