Connect with us

Revistateo.ro

4 lucruri care îți strică strică tenul

Cosmetica

4 lucruri care îți strică strică tenul

Este posibil să nu-ți dai seama că unele dintre activitățile tale zilnice îți deteriorează tenul mai mult decât crezi. Când vine vorba de frumusețe, pielea trebuie să fie prioritatea ta numărul 1.La urma urmei, nici o cantitate de machiaj nu poate acoperi întottalitate semnele unei îngrijiri necorespunzătoare. Rafturile magazinelor de cosmetice sunt pline cu produse care promit să îți repare tenul și să îți redea strălucirea pielii, însă știm prea bine că majoritatea nu funcșionează așa cum ar trebui. În acest caz, de ce să nu fii precaută și să îți protejezi tenul atunci când este momentul potrivit?

1. Coșurile. Știu prea bine cât ești de tentată să îți spargi coșurile de fiecare dată când te uiți în oglindă. Când faci acest lucru, infecția pătrunde mai adânc în țesut, iar tu nu faci decât să predispui pielea la și mai multe coșuri.

CITEȘTE ȘI:TRUCURI PENTRU PREVENIREA VÂRFURILOR DESPICATE

2. Ochelarii. Dacă ai probleme de vedere, probabil că ești una dintre persoanele care poartă ochelarii la ochi toată ziua. Pentru că ei petrec atât de mult timp în contact cu pielea ta, pot să cauzeze diverse iritații sau probleme. De aceea trebuie să te asiguri că îi cureți în mod regulat și îi dezinfectezi. Pe ramele ochelarilor se acumulează bacterii care pătrund în piele, de aceea trebuie să fii foarte precaută.

3. Cafeaua de zi cu zi. Cei mai mulți dintre noi nu pot începe ziua dacă nu își dau startul cu o cafea bună, însă nu ne dăm seama ce impact are cofeina asupra sănătății pielii noastre. În urma unei căni de cafea pielea este deshidratată, iar acest lucru duce la riduri proeminente, ten palid și acnee.

4. Dușurile fierbinți. Chiar dacă pot fi extrem de reconfortante pentru o zi friguroasă de iarnă, nu sunt benefice pentru pielea ta, mai ales pentru tenul sensibil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top