Connect with us

Revistateo.ro

4 alimente miraculoase pentru o piele perfecta

Stiri

4 alimente miraculoase pentru o piele perfecta

Dorinta de a avea o piele perfecta este comuna la cele mai multe dintre femei, fapt pentru care recurg la solutii costisitoare, operatii estetice sau diferite produse care, aplicate cu disperare, s-ar putea sa iti strice si mai tare pielea.

Natura este darnica cu femeile si le ofera adevarate produse de ingrijire: mierea, uleiul de cocos, coaja de mar sau dovleacul pot fi folosite nu doar in mancare.

Dovleacul nu are doar rolul de a speria lumea in noaptea de Halloween, cu niste lumanari puse strategic in interior. Acesta poate fi utilizat fara probleme in tratamentele cosmetice. Dovleacul exfoliaza pielea in mod delicat si o hidrateaza intensiv. Carotenoizii care ii confera culoarea portocalie au menirea de a calma tenurile bombardate cu acnee si alte afectiuni insuportabile, iritatii sau matreata pielii.

CITESTE SITRATAMENT CHINEZESC CU MIERE PENTRU O SERIE DE AFECTIUNI

Mierea are proprietati antibacteriene recunoscute de catre toti cosmeticienii, nu degeaba extractul din miere de albine se regaseste in 70% din produsele de ingrijire corporala. O masca cu miere poate sa revigoreze o piele cu dificultati, eruptiile de cosuri fiind atenuate. Alege mierea neprocesata chimic, deoarece orice produs alimentar modificat isi pierde din proprietati.

Uleiul de cocos poate fi utilizat ca demachiant, in cazul in care vei sa optezi pentru ceva exotic si natural in acelasi timp. Uleiul de cocos este recomandat pentru liniile din jurul ochilor, reducandu-le din vizibilitate si de asemenea in tratamentele anti-riduri.

CITESTE SIARMELE NUCII DE COCOS PENTRU CORPUL TAU

Coaja de mar hraneste pielea cu vitamina A, C si E, atenuand liniile fine si imbunatatind aspectul tenului. Acidul malic din coaja de mar este un bun exfoliator.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top