Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Dieta cu dovleac

Dovleacul este eficient în curele de slăbire, însă puține persoane îl consumă în lupta cu kilogramele în plus. Îți prezentăm câteva sucuri delicioase pe bază de dovleac care te vor ajuta să slăbești până la 5 kilograme.

Dieta cu dovleac – sucuri dietetice

1. Unul dintre sucurile pe care le poți consuma în dieta de 5 zile, în care slăbești un kilogram pe zi, conține jumătate de dovleac, 2 mere și 2 morcovi. Treci printr-un blender aceste legume și fructe pentru a obține un suc consistent. Consumă un pahar înainte de masă.

2. O altă combinație ajutătoare în lupta cu kilogramele conține suc de castraveți cu suc de dovleac. Combină cele două sucuri și vei avea o variantă sănătoasă și delicioasă de gustare între mese. Poți adăuga zahăr dacă nu îți place gustul sau o lingură de miere.

3. Poți combina dovleacul cu piure-ul de banane și salata verde. Este una dintre ideile geniale pentru masa de prânz. Bananele conțin magneziu, deci îți vor oferi energia suficientă pentru a rezista pe parcursul unei zile pline de activități.

4. Nu în ultimul rând, trebuie să pomenim și de sucul de dovleac cu ananas. Ai nevoie de jumătate de litru de apă, zeamă de dovleac și suc de ananas proaspăt. Amestecă în cantități egale până ajungi la un litru din aceste ingrediente și consumă băutura dimineața.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top