Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

3 TRUCURI pentru gene mai lungi

Privirea este de neuitat, asa ca tu trebuie sa ai grija ca aceasta sa fie bine conturata si definita. Daca nu esti posesoarea unor gene lungi si dese, iti punem la dispozitie 3 trucuri care te vor ajuta sa creezi efectul de gene mai lungi, iar privirea ta nu va fi uitata prea curand.

1. Onduleaza genele!
Daca pana acum ti-a fost frica de clestele de gene, ei bine, trebuie sa stii ca a fost o teama nefondata! Nu exista riscul de a-ti rupe genele daca stii cum sa il folosesti. Tot ce trebuie sa faci este sa asezi clestele cat mai aproape de radacina genelor, sa apesi usor si sa aplici astfel presiune asupra genelor, cateva secunde. Muta cleste spre centrul pleoapei, apoi spre nas, pana cand iti curbezi toate genele. Nu trage de cleste decat dupa ce eliberezi genele din stransoare. Finalizeaza machiajul cu cateva straturi de rimel, dar nu exagera cantitatea. Poti folosi clestele de gene pe tot parcursul zilei cand simti ca genele isi pierd din volum.

2. Foloseste pudra
Bineinteles, acest produs cosmetic il folosesti cu precadere pe ten, dar sa stii ca te ajuta atunci cand vrei sa ai gene mai lungi. Cu ajutorul unui betisor de ureche, aplica pudra pe intreaga lungime a genelor, pana nu se mai vede culoarea naturala a acestora. Dupa ce termini acest proces, aplica mascara si vei observa ca genele tale vor parea mai dese.

3. Rimel, rimel, rimel
Atunci cand aplici acest produs cosmetic trebuie sa tii cont ca nu conteaza cu CAT rimel te dai, ci CUM te dai cu el. Pune periuta aproape de radacina genelor, apoi misc-o usor spre varfuri, in zig-zag. Cand ajungi la varfuri, este suficient sa aplici o miscare dreapta si precisa. Nu exagera atunci cand aplici rimel, deoarece risti sa iti incarci genele sau sa se lipeasca intre ele, ceea ce nu este deloc estetic. Vrei sa ai o privire de neuitat din motivele potrivite, nu din cauza unui accident cosmetic.

Nu uita sa te demachiezi in fiecare seara inainte de culcare, astfel genele tale vor fi sanatoase si vei evita ca acestea sa se rupa.

Mai stii si alte trucuri pentru a avea gene mai lungi? Spune-ne in comentarii!

Sursa foto: Shutterstock

Cum să ai gene mai lungi în mod natural. Vezi ce ulei trebuie să folosești!

Îți dorești gene mai lungi, însă nu vrei să apelezi la cele false? Iată cum le poți obține în mod natural!

Deși pare imposibil, există câțiva pași care te ajută să maximizezi folumul genelor tale. Secretul este să îi urmezi întocmai și să fii perseverentă. Este foarte importat să oferi o îngrijire specială zonei ochilor, pentru a crea un mediu favorabil creșterii genelor.

Poate cel mai important sfat pe care îl poți primi atunci când vine vorba de gene, este să eviți atingerea zonei ochilor cu mâna. Nu te freca la ochi, indiferent de cât de bine îți prinde asta în mijlocul unei alergii. Genele sunt extrem de fragile și pot fi smulse și slăbite cu ușurință ori de câte ori faci acest lucru. În plus, mâinile nespălate lasă în urma lor bacterii, care încarcă foliculii și îngreunează creșterea.

Foarte important este și să nu adormi niciodată cu machiajul pe față. Pe lângă faptul că încarci foliculii și astfel oprești creșterea, este posibil ca genele tale să fie afectate de anumiți compuși chimici din produsele de machiaj și să cadă. Demachiantul pe bază de ulei este cel mai recomandat pentru îndepărtarea impurităților din zona ochilor.

Uleiul are un rol foarte important în îngrijirea genelor. Nu numai că îndepărtează murdăria, praful și bacteriile, dar hidrateză pielea și stimulează creșterea genelor. Uleiul de ricin și uleiul de jojoba sunt cele mai potrivite pentru a stimula creșterea și a îngroșa genele. Cu ajutorul unui bețișor de urechi aplică în fiecare seară un astfel de ulei la baza genelor și pe toată lungimea acestora. În câteva săptămâni volumul genelor va fi vizibil îmbunătățit și ele vor fi mult mai rezistente.

Sursa foto:blossomjar.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top