Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

6 trucuri psihologice pentru ca anul 2018 sa fie mai usor pentru toti

Exista o serie de trucuri psihologice care au menirea de a ne face viata mai frumoasa. Sunt multe situatii prin care trecem zi de zi si nu le intelegem. Pentru a avea un an mai linistit, este bine sa tinem cont de cotloanele ascunse ale mintii umane.

6 trucuri psihologice pentru ca 2018 sa fie mai usor si mai bun pentru toata lumea:

1. DACA II CERI CUIVA UN MIC AJUTOR, VA CREDE CA IL PLACI

Acest lucru este bine cunoscut de psihologii din toata lumea. In momentul in care apelezi la cineva cu un favor, acea persoana te va privi cu ochi buni deoarece va fi extrem de emotionat de faptul ca ii acorzi suficient credit incat il poti ajuta.

Motivul pentru care cineva nu poate reactiona normal, rational, intr-un astfel de caz se datoreaza disonantei cognitive.

2. DACA ESTI TENSIONAT, MESTECA GUMA

Daca trebuie sa te prezinti in fata unui public numeros si sa ii vorbesti, mesteca guma pentru ca astfel iti vei calma nervii. Tensiunea poate fi usor inlaturata concentrandu-ti atentia catre o alta activitate.

3. DACA VREI SA TI SE FACA LOC IN MULTIME, TREBUIE SA FACI ASTA!

Ti se intampla sa te grabesti spre o alta magistrala de metrou sau sa treci repede cat e verde la semafor, dar in fata ta e o multime careia nu ii poti face fata? Uita-te fix la umerii trecatorilor. In acest fel ii vei intimida si iti vor face loc fara macar sa ceri acest lucru.

4. DACA CINEVA ITI RASPUNDE MONOSILABIC LA O INTREBARE, TREBUIE SA FACI ASTA!

Daca o persoana iti raspunde monosilabic la o intrebare importanta, priveste-l fix timp de 5 secunde. El nu se va opri omorand subiectul din fasa, ci va continua sa vorbeasca.

5. STIAI CA EXISTA FALSA SENZATIE DE EXCITARE?

Oamenii traiesc de multe ori senzatii false. De pilda, daca vei invita pe cineva la un film horror sau intr-un parc de distractii unde se traiesc momente electrizante (montagne russe), acesta te va aprecia mai mult pentru ca va trai adrenalina cu tine. Astfel de experiente unesc foarte mult oamenii intrucat creeaza amintiri unice.

6. ATINGE COTUL CUIVA, IN LOC DE IMBRATISARE

In momentul in care atingi cu un deget cotul unei persoane, senzatia de confort, de bine, de linistire, va dura mai mult cu pana la 15 minute decat dupa o imbratisare.

Sursa foto: activespinenc.com

Citește și: Top 6 zodii care isi vor gasi marea dragoste ONLINE in 2018

Facebook face parte din viata noastra. Este un membru care ocupa un loc important in sufletul nostru. Ne putem enerva pe Facebook, ne putem imprieteni sau putem sa cunoastem marea dragoste.

Top 6 zodii care isi vor gasi marea dragoste pe Facebook, in 2018:

LOCUL 6: TAUR

Pe Facebook s-ar putea ascunde marea ta iubire! In 2018, vei interactiona cu mai multa lume prin intermediul retelei de socializare, insa doar o singura persoana te va cuceri din prima.

Ai grija cui ii dai accept in lista ta. Esti gata sa iti cunosti marea dragoste?

LOCUL 5: LEU

Nu crezi in relatiile de iubire construite pe Internet, insa anul viitor vei avea parte de o surpriza in acest sens. Vei invata ca iubirea poate veni de oriunde, chiar si de pe un astfel de site.

LOCUL 4: FECIOARA

Petreci mult timp pe Facebook si interactionezi cu multe persoane. Esti foarte dragastos in mediul virtual si ai senzatia ca esti la un casting de unde iti poti alege alesul inimii.

LOCUL 3: RAC

Esti prezent in mediul virtual, dar esti foarte atent sa nu te expui 100%. Tie iti place ca omul sa vrea sa te cunoasca pas cu pas.

Nu te multumesti cu dulcegarii si emoticoane, insa tocmai acestea s-ar putea sa te faca un om implinit anul viitor.

LOCUL 2: GEMENI

Recunoaste ca stai pe Facebook ca sa flirtezi. Este activitatea ta principala in timpul liber. Din flirt in flirt s-ar putea sa gasesti sufletul pereche.

LOCUL 1: PESTI

Dragostea bate la usa contului tau de Facebook. In 2018 te vei imprieteni cu o persoana pe care o cunosti din vedere. O vezi aproape zilnic deoarece sta aproape de tine sau se afla in cercul unor prieteni de-ai tai.

Niciodata nu ai privit-o cu ochii cu care o vei vedea incepand cu luna februarie a anului care vine. Esti gata sa iti petreci Ziua Indragostitilor cu marea dragoste intalnita pe site-ul de socializare?

Acestea sunt cele 6 zodii care vor cunoaste iubirea de la un like, un comment sau un simplu buna ziua in casuta chat-ului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top