Connect with us

Revistateo.ro

4 tipuri de gândire care îti distrug relatia

Stiri

3 tipuri de gândire care îţi distrug relaţia

4 tipuri de gândire care îti distrug relatia:

Nu este destul de „bărbat”. De multe ori, femeile au o părere fixă despre cum ar trebui să fie şi să se comporte un bărbat, tocmai din acest motiv nu prea sunt în stare să aprecieze ce au lângă ele. Chiar dacă un partener romantic, dulce şi cuminte este ideal pentru o relaţie de durată, ea va căuta mereu „băiatul rău”. Încearcă totuşi să apreciezi ce ai lângă tine până nu e prea târziu.

CITEŞTE ŞI: De ce se masturbează bărbații, chiar dacă se află într-o relație. Părerea sexologului

Te gândeşti prea mult la scenarii groaznice. Chiar dacă se spune că femeile sunt conduse de emoţii, lucrurile nu sunt chiar aşa. Cu toate acestea, ele au tendinţa de a pune mereu răul înaintea binelui şi îşi imaginează fel de fel de scenarii. Să nu care cumva să nu le răspundă iubitul la telefon, că deja au impresia că acesta a fugit în lume cu cea mai bună prietenă a lor. Şi cum de multe ori de ce ne temem de aia nu putem scăpa, este posibil ca într-o bună zi să-i dai idei bărbatului de lângă tine, mai ales dacă îi vei împărtăşi din gândurile tale rele.

Tratezi totul ca pe o glumă. La polul opus celor spuse mai sus, unele femei ajung să pună relaţia pe seama unei glume, pe genul „ne prefacem că suntem geloase sau posesive” pentru a-i arăta cât de mult ţinem la el. Nu uita că bărbaţii nu doar că nu agrează astfel de scene, dar fug de ele cât văd cu ochii.

Te vezi prea departe. Sigur, nu e nimic rău în a te visa alături de partener la altar, ori înconjuraţi de mulţi copii pistruiaţi, însă multe femei ajung să fie obsedate de planuri şi zile stabilite cu câteva luni înainte. Nu mai bine te bucuri de prezent şi de ceea ce-ţi oferă el, decât să-ţi imaginezi cum mergeţi voi la băile de tratament , după pensionare?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top