Connect with us

Revistateo.ro

3 secrete ale indiencelor, pe care orice femeie trebuie să le știe

Frumusete

3 secrete ale indiencelor, pe care orice femeie trebuie să le știe

Dacă ești în căutarea unor ingrediente eficiente care pot face minuni pentru frumusețe, acest articol este pentru tine. India este cunoscută pentru ingredientele naturale care contribuie la sănătatea tenului și a părului, iar indiencele știu cu siguranță să aibă grijă de ele. Iată câteva ingrediente secrete care te vor ajuta să îți păstrezi frumusețea și tinerețea. Acestea nu au efecte secundare și nu îți oferă promisiuni false, ci doar îți oferă îngrijirea de care ai nevoie, mai repede decât crezi.

1. Neem. Probabil că aceasta este cea mai eficientă plantă dintre toate. Este o plantă sacră care aduce numeroase beneficii. Te ajută să tratezi acneea, pielea uscată și căderea părului. Pentru că la noi nu se găsesc frunze de neem, poți achiziționa diferite creme care conțin extract din frunze, ulei esențial sau pudră de neem. Pentru a trata acnnea sau tenul uscat este suficient să amesteci câteva picături de ulei esențial de neem cu iaurt sau castravete dat prin răzătoare. Pentru a preveni căderea păruli, masează-ți scalpul cu ulei de neem cel puțin o dată la două săptămâni.

CITEȘTE ȘI: 4 MĂȘTI EFICIENTE CU LEMN DE SANTAL

2. Șofranul. Șofranul este unul dintre cele mai scumpe și mai eficiente condimente din lume. Te ajută să îți tonifici fața și îi oferă strălucire. Amestecă apă de trandafir cu șofran și șterge-ți fața cu o dischetă demachiantă înmuiată în această soluție. Dacă dorești să prepari o mască pentru strălucire, amestecă 3-4 linguri de lapte cu câteva fire de șofran și un vârf de linguriță de pudră din lemn de santal. Aplică pasta formată pe față evitând zona ochilor și las-o să acționeze 10-15 minute.

3. Amla. Amla este o sursă bogată de vitamina C, care te ajută să combați căderea părului. Tot ce trebuie să faci este să amesteci două lingurițe de pudră de amla cu suc de lămâie. Aplică masca pe lungimea părului și las-o să acționeze o jumătate de oraă. Spală-te apoi cu șampon și balsam.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top