Connect with us

Revistateo.ro

3 bloguri de modă româneşti care merită citite

Inedit

3 bloguri de modă româneşti care merită citite

Outfituri fabuloase de street style şi personal style, jurnale de modă şi cele mai arzătoare ştiri din fashion-ul românesc sau internaţional sunt abordate de blogerii români în vogă.

CITEŞTE ŞI: ALIMENTUL LA MODĂ CARE SLĂBEŞTE

1. Blogul Alinei Ceusan are unele dintre cele mai frumoase pictoriale de fashion, în care autoarea asociază cu talent item-uri de designer cu piese Zara si H&M pe care ţi le vei putea permite şi tu. Nu degeaba a fost recompensată cu premiile People’s Choice Intel şi Best Instagram Account- 3rd place în competitia Digital Divas 2014 şi are peste 110 mii de followeri. Blogul cuprinde si sectiuni de beauty, healthy lifestyle şi o invitaţie să mergi la cumpăraturi cu Alina.

2. The Hereabouts este opera Sandrei Negrea şi a Evelinei Munteanu, un jurnal online de lifestyle şi fotografie, unde moda îşi are însă locul ei central. Blogul a fost premiat în 2013 cu locul trei în categoria Best Newcomer Fashion Blog Digital Divas, iar de atunci a tot crescut, devenind un spaţiu unde te vei delecta nu numai cu cele mai creative outfituri de street style sau cu ţinutele glam ale celor două autoare, dar şi cu fotografii realizate şi prelucrate de fete, cu aer de poveste.

3. Maurice Munteanu este deţinătorul premiului pentru Cel mai bun blog fashion 2014, acordat de Digital Divas. Cu un stil uşor ironic, spumos, Maurice Munteanu discută despre moda feminina şi masculină, pe care o declină însă nu numai prin tendinţele actuale, dar mai ales prin prisma regulilor de bun-simţ, a eleganţei şi a stilului. De la recomăndarile filmelor care l-au inspirat până la topul celor mai fashion item-uri lansate, unul dintre cele mai rafinate bloguri de modă româneşti îţi va arăta calea spre cum sa fii femeie în adevăratul sens al cuvântului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top