Connect with us

Revistateo.ro

Dr Rafael Zeed iti spune totul despre cariile dentare

Stiri

10 zile: atat am avut nevoie sa zambesc din nou

10 zile: atat am avut nevoie sa zambesc din nou. Va povesteam intr-un articol precedent ca am inceput „renovarile”.

Mai precis m-am hotarat ca trebuie sa merg la stomatolog si cum am scapat complet de frica dupa prima mea vizita in cabinetul domnului doctor Rafael Zeed, astazi va scriu cu bucurie ca am reusit sa termin in doar 10 zile transformarea dintilor mei.

Cum aratam inainte puteti vedea aici, cum arat acum puteti vedea mai jos.

Am reusit sa scap de frica de medic prizand foarte mare incredere in cuvantul domnului doctor Rafael Zeed care a promis ca n-o sa doara si a promis ca rezultatul va fi de efect. Nu am crezut ca in doar 10 zile imi pot schimba complet infatisarea si pot sa zambesc fara sa pun mana la gura.

Acum sunt si mai constient ca este foarte important sa avem grija de dintii nostri si ca trebuie sa apelam de urgenta la medicul dentist de fiecare data cand dintii nostri incep sa se deterioreze.

Nu uitati insa ca trebuie sa mergeti frecvent si la control, ideal este sa prevenim stricaciunile ca lucrurile sa nu se complice.

M-am hotarat sa imi fac si doua implanuri, Rafael Zeed explicandu-mi ca daca mai stau va fi prea tarziu pentru ca osul meu se atrofiaza, asa ca numai stau pe ganduri si merg sa profit de preturile extrem de bune pentru aceasta interventie.

Va salut, cu zambet!

Nota: in imagine puteti observa ca gingia are o culoare diferita, se datoreaza pentru ca fotografia a fost facuta imediat dupa interventie.

10-zile

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top