Connect with us

Revistateo.ro

10 august 2014: Luna Plina. DE CE NE VOM SIMTI VULNERABILI IN ACEASTA ZI

Stiri

10 august 2014: Luna Plina. DE CE NE VOM SIMTI VULNERABILI IN ACEASTA ZI

Natura are o influenta puternica asupra noastra, motiv pentru care nu de putine ori traim senzatii interesante cand privim rasaritul soarelui sau meditam la clar de luna.

Luna este unul dintre cele mai misterioase obiecte ceresti, si asta in primul rand pentru ca este cel mai vizibil de aici de pe Pamant. Inchipuiti-va ca daca satelitul natural al Pamantului provoaca atatea legende si stari psihice, cum ar fi daca am vedea planeta Saturn sau Uranus la fel de aproape? Cert este ca pe 10 august vom trai din nou un moment selenar extrem de profund: va avea loc Luna Plina.

Mai multi cercetatori au incercat sa raspunda la intrebari precum „De ce avem insomnii cand e luna plina?” sau „De ce ne simtim ciudat cand e luna plina?”. Din punctul de vedere al fizicii cuantice, toate obiectele cosmice functioneaza dupa anumite frecvente. Frecventa pe care o emite luna afecteaza in mod direct mintea umana care controleaza tot ce este legat de starile noastre si comportamentul nostru. Mintea reactioneaza constient si subconstient la modul in care este pozitionata luna pe cer.

Neurospecialistii recunosc ca intr-o proportie de 95% subconstientul ne controleaza vietile. Mintea subconstienta este acea minte unde au fost depozitate gandurile, amintirile, starile de melancolie pe care le-am acumulat in viata. Efectele lunii sunt activate in special asupra mintii subconstiente.

Luna nu afecteaza insa doar starea de spirit a omului. Aceasta provoaca fluxul si refluxul apelor de pe Terra, datorita faptului ca forta gravitationala permite atragerea apelor. Nu de putine ori animalele din mari si oceane au avut probleme in a se adapta mareelor. O legatura care se poate face cu acest fenomen este aceea potrivit careia corpul uman este alcatuit 80% din apa, fapt pentru care luna ne poate influenta asa cum manipuleaza mareele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top