Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile care te parasesc fara nicio explicatie

Stiri

Zodiile care te parasesc fara nicio explicatie

ZODIILE CARE TE PARASESC FARA NICIO EXPLICATIE. Dispar din viata ta atunci cand nu te astepti si lasa un gol imens, mult amar, suparare si deznadejde. Afla care sunt zodiile care nu spun nici macar „Adio” atunci cand te parasesc.

Zodiile care te parasesc fara nicio explicatie:

1. LEU

Leul este destul de individualist si nu se osteneste sa mai ofere cine stie ce explicatii cand inima sa este profund ranita. Nu accepta cicatrici pe suflet si, pentru a nu alungi amaraciunea, acest nativ pleaca fara sa spuna nimic, atat in cazul relatiilor de prietenie cat si cand vorbim despre iubire.

2. BALANTA

Balanta cantareste mereu totul. Acest semn zodiacal este extrem de preocupat ca relatia pe care o are, indiferent de natura ei, sa se bazeze pe principii clare. Nu accepta indoieli si confuzii si este extrem de explicit inca de la inceputul legaturii pe care o creeaza cu cineva.

CITESTE SI: Zodiile care sunt mai reci cu partenerul de viata. Te numeri printre ele?

CITESTE SI: Cum reactioneaza ZODIILE cand sunt INSULTATE

Daca acea persoana nu intelege de la bun inceput care sunt nemultumirile Balantei, aceasta zodie nu va mai face un efort in plus sa argumenteze despartirea cand deja totul e mult prea tarziu.

3. FECIOARA

Nimic nu se compara cu durerea unei Fecioare. Acest semn zodiacal ofera totul intr-o relatie si se simte mereu singur intrucat este perfectionist. Dorinta ca totul sa fie impecabil si clar in legaturile sale este atat de puternica incat se poate simti tradat foarte usor.

Fecioara este zodia pe care oricine si-o doreste aproape cu conditia sa nu isi bata joc de sentimentele sale. Nu e de mirare daca intr-o zi Fecioara isi va lua bagajele si va pleca departe fara sa spuna nici macar un cuvant.

4. CAPRICORN

Capricornul este introvertit si, prin urmare, daca si in timpul relatiei comunicarea cu partenerul este dificila, la despartire nu e de asteptat sa fie rostite cuvinte in plus. Nu accepta minciuna si nu suporta sa fie luat de prost, aceste doua motive fiind suficiente sa te paraseasca fara sa clipeasca.

Considera ca explicatiile sunt de prisos cand lucrurile par evidente pentru el. Incapatanarea lui si dorinta de a trece tacut de situatiile dificile il fac sa ia decizia de a pleca de langa o persoana candva draga fara sa spuna „Adio”.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top