Connect with us

Revistateo.ro

Teo Trandafir a primit premiul pentru intreaga activitate la Gala Premiilor Femeia Anului 2015.

Stiri

Ziarele socului.

Am scris pe blog un articol, mai deunăzi, în care îmi informam cititorii cum stau cu sănătatea. S-a dovedit un experiment cel puțin interesant, din punct de vedere jurnalistic, pur. Știu cât de paradoxal pare, dar ma explic una-doua.

Am povestit în articolul despre care va spun ca am fost la clinica Ponderas și dr. Cătălin Copaescu și echipa m-au reconstruit, cu plasa și tot asa, deja știți câte ceva. Interesant e ca presa a preluat articolul meu în care povestisem ca primul pas al acestui proiect a fost micșorarea stomacului! Am zis asta, ca sa nu creadă nimeni ca ma ascund sau ceva. Eeeee, e plin acum de articole în care se zice ca am un inel în stomac, o bila, poate în curând în bomba! Mi-am operat stomacul! :))) Nu, nu țin diete! Mănânc puțin si-atat!

Cum sa mai cred ORICE spune un asemenea jurnalist? El scrie ca am inele-n burta, apoi ma citează, în același articol, spunând eu ca mi-am micșorat stomacul. Dar nu te uiți tu, ca voce publica, la discrepantele din textul tău? Ca altfel, murim cu gândul la Pulitzer! Nici mama nu mai crede. Nici fiica-mea. Nici nimeni. Păcat. Și am remarcat asta pentru ca m-a pus naiba sa citesc. Și eu deșteaptă, asa e.

Ma simt bine. Pe cuvânt. Haideți sa facem un pact: orice se întâmplă cu mine și cred ca v-ar fi de folos sa știți, va spun eu. Ca dacă ne luam după presa, o sa am în stomac un dinozaur uriaș, care va amenință să rupă tăcerea. Asa cum nu ați mai vazut-o niciodată.

1 Comment

1 Comment

  1. anisoara turtoi

    2015-08-22T02:18:00+03:00 at 2015-08-22T02:18:00+03:00

    Teo, indraznesc prea mult daca te rog sa-mi lamuresti cateva aspecte legate de operatie, nimic intim, pentru ca urmeaza sa o fac si eu?! Poate pe chat, pe facebook… multumesc

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top