Connect with us

Revistateo.ro

YouTube Music Awards 2015

Inedit

YouTube Music Awards 2015 – VIDEO

YouTube Music Awards 2015 – VIDEO

50 de câştigători au fost aleşi anul acesta, după o serie de criterii aparte. Astfel, organizatorii au ţinut cont nu doar de numărul de vizualizări de pe YouTube, ci şi de numărul abonaţilor de pe platforma online, precum şi de numărul de concerte pe care vedetele le-au susţinut în ultimile şase luni, informează dailymail.co.uk.

Drept urmare, unele dintre cele mai populare videoclipuri publicate în ultimul an au fost „Shake It Off!”, al cântăreţei Taylor Swift, cu aproape 630 milioane de vizualizări, „I’m Not The Only One”, al lui Sam Smith, cu 196 milioane de accesări şi „Partition”, al lui Beyonce, cu aproape 90 milioane vizualizări.

YouTube va onora în acest an nu doar o serie de cântăreţi celebri, precum Drake, Rihanna, Beyonce şi Miley Cyrus, ci şi artişti care sunt în plină ascensiune în aceste zile, printre care Sam Smith sau Hozier.

CITEŞTE ŞI: Uite ce păţeşti dacă asculţi muzică mai mult de o oră

Organizatorii YouTube Music Awards 2015 au pus la cale o serie de evenimente menite să apropie fanii de idolii lor. Astfel, în loc să cânte în cadrul galei, unii artişti vor crea videoclipuri speciale, care vor fi difuzate în timpul evenimentului transmis online. Lista celor care vor crea noile conţinuturi îi cuprinde pe Charli XCX, Sheeran, Martin Garrix, Max Schneider, Migos, Megan Nicole, Cahoots, Nicky Jam şi Shamir.

În plus, fani vor fi invitaţi să meargă în culise pentru a-şi cunoaşte artiştii preferaţi, iar cei mai norocoşi vor putea chiar să apară în videoclipurile cântăreţilor.

În filmul de prezentare al evenimentului, YouTube a anunţat că site-ul a ajuns la 47 miliarde de vizualizări, 1600 de fişiere video publicate în ultimele şase luni, iar în prezent sunt înregistraţi aproape 164 milioane de abonaţi.

Gala YouTube Music Awards 2015 se va desfăşura pe coasta de vest a Statelor Unite, pe 23 martie la ora 22.00 (24 martie, ora 06.00 GMT).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top