Connect with us

Revistateo.ro

Vremea se va răci. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

Stiri

Vremea se schimba radical! Dupa temperaturile de 35 de grade, pe seara vin ploile

In sud-estul Romaniei este o alta zi fierbinte. In Dobrogea si Baragan temperaturile din termometre vor urca pana la 34 de grade la umbra. Si peste noapte, temperaturile se mentin ridicate in aceasta regiune.

In nordul Moldovei si in Bucovina isi vor face aparitia cativa nori. Vremea se anunta calda in jurul amiezei, insa spre seara, la munte, sunt anuntate averse.

Temperaturi ridicate sunt si in vestul tarii, unde este posibil sa se atinga chiar si 33 de grade. Dupa pranz, insa, sunt anuntate cateva ploi scurte si racoroase.

 

Se incalzeste si in zona centrala, doar la Miercurea Ciuc temperaturile sunt in jurul valorii de 29 de grade, insa in rest se vor depasi 30 de garde.

De caldura sufocanta vor avea parte si locuitorii din sudul tarii. In aceasta regiune lucrurule nu se vor schimba fata de ultimele zile, iar conditiile de ploaie lipsesc cu desavarsire.

In Bucuresti vremea se mentine la fel de calda, cu maxime de pana la 34 de grade. Meteorologii anunta cateva rabufniri ale vantului.

Si pe litoral vremea este excelenta. Turistii au parte de o noua zi insorita, cu nori foarte putini.

Iar la munte vremea se anunta frumoasa de dimineata si se pastreaza pe parcursul amiezei. Spre seara insa ploile isi vor face aparitia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top