Connect with us

Revistateo.ro

Vremea

Prognoza meteo pentru zilele următoare

Meteorologii au emis azi două coduri galbene valabile pentru județele din sud-vestul României. Primul cod a fost valabil azi dimineață și a fost unul de ceață, iar al doilea, unul de vânt puternic.

Vremea în zilele următoare se va răci. Iată situația pe fiecare regiune:

MOLDOVA: Temperaturile vor fi în continuă scădere, iar cerul va fi în cea mai mare parte înnorat. Maximele vor fi de 17 grade, iar minimele vor fi de 2 – 3 grade noaptea.

MUNTENIA: În sudul României vremea va fi ceva mai plăcută, deși norii nu vor dispărea. Vor mai fi zile cu maxime de 19 – 20 de grade, însă noaptea va fi extrem de frig.

DOBROGEA: În această parte a țării va fi destul de frig mai ales mâine. Sunt așteptate ploi, iar vântul va sufla destul de puternic. Maximele perioadei următoare vor fi de 17 – 18 grade. Noaptea va fi ceva mai cald față de alte zone, cu minime de 8 – 9 grade.

OLTENIA: În Oltenia va fi vreme destul de plăcută, deși temperaturile sunt și aici în continuă scădere în perioada imediat următoare. Vor fi maxime de 16 până la 18 grade, iar minimele vor coborî până la 2 grade noaptea.

BUCUREȘTI: Bucureștenii vor avea parte de zile înnorate, dar temperaturile vor fi plăcute: 19 – 20 de grade în următoarele 7 zile.

SĂTMAR ȘI MARAMUREȘ: Acestea sunt regiunile în care va fi cel mai cald în următoarele 3 zile, cu maxime de până la 24 de grade, adevărate recorduri pentru această perioadă.

BANAT ȘI CRIȘANA: Cald va fi și aici, cu maxime de 23 – 24 de grade Celsius. Vor fi zile înnorate, dar cu temperaturi pozitive.

TRANSILVANIA: Și la Cluj va fi destul de cald, cu maxime de 24 de grade toată săptămâna următoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Vremea

To Top