Connect with us

Revistateo.ro

Vremea se schimbă în următoarea perioadă. ANM a făcut anunțul!

Meteo

Vremea se schimbă în următoarea perioadă. ANM a făcut anunțul!

ANM a anunțat că vremea se schimbă în următoarea perioadă. Se anunță instablitate, dar și scăderi importante ale temperaturii. Iată ce se va întâmpla cu vremea în perioada care urmează.

Vremea se schimbă în zilele următoare. Ce spun meteorologii?

Meteorologii nu au vești bune! Vremea se va schimba în perioada următoare. Temperturile vor scădea și va crește instabilitatea atmosferică.

„Dacă până acum am vorbit instabilitate de masă, adică am avut averse torenţiale şi cantităţi importante de apă ce s-au petrecut din loc în loc şi în intervale scurte de timp, de data aceasta vorbim despre sisteme frontale mai bine organizat care vor pătrunde în ţara noastră”, este explicația oferită de meteorologul Alina Șerban, potrivit antena3.

Dacă până acum am avut parte de temperaturi ridicate, lucrurile se vor shcimba în weekend. În acea perioadă, termometrele vor indica temperaturi mult mai scăzute decât în utlima vreme. Maximele vor fi cuprinse între 16 și 24 de grade. Potrivit meteorologului, aceste schimbări meteorologice duc la apriția unor evenimente meteo mai neplăcute, care sunt specifice instabilității atmosferice.

„Până acum, temperaturile au fost ridicate. În weekend, însă, temperaturile vor fi foarte scăzute. Vorbim de maxime de 16 grade Celsius până la cel mult 24 de grade în sud-estul teritoriului, acolo unde astăzi aşteptăm să se înregistreze temperaturi de 33-34 grade Celsius, izlolat chiar 35. Va fi o schimbare semnificativă în asepectul vremii. În general, un astfel de schimb de mase de aer produce evenimente meteo neplăcute, specifice instabilităţii atmosferice”, a mai spus meteorologul, conform sursei menționată mai sus.

Așadar, meteorologii nu au vești bune. Vremea se va schimba în zilele care urmeză. În weekend se anunță temperaturi mult mai scăzute decât cele înregistrate în ultima vreme. Maximele se vor încadra între 15 și 24 de grade Celsius. Deci temperatura va fi mai scăzută cu aproape 10 grade comparativ cu maximele înregistrate în ultima perioadă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Meteo

To Top