Connect with us

Revistateo.ro

Meteo

Vremea pe 7 zile (perioada 9 – 15 octombrie 2018)

Vine iarna sau se prelungește toamna călduroasă? Află cum va fi vremea pe 7 zile, de marți, 9 octombrie, până luni, 15 octombrie 2018!

Vremea pe 7 zile: 9 – 15 octombrie 2018

BANAT

E o primăvară în toată regula în zona Banatului și Crișanei! La Timișoara se vor înregistra valori pozitive pe timpul zilei și nu va fi nici urmă de nori, fie și pentru câțiva picuri sporadici pe timpul serii. Maximele vor fi de 22 – 23 de grade Celsius, iar joi se pot înregistra chiar și 25 de grade ziua.

MARAMUREȘ ȘI SĂTMAR

Vremea în județele Satu Mare și Maramureș va fi una frumoasă. Temperaturile vor urca până la 24 de grade miercuri, iar minima zilei nu va coborî sub 22 de grade până lunea viitoare.

OLTENIA

Spre deosebire de regiunile de mai sus, în Oltenia (mai ales în nordul și vestul Olteniei) își fac apariția norișorii aproape în fiecare zi a săptămânii însă cu slabe șanse de ploaie. Tot peste 20 de grade și aici, până în 24 – 25 la mijlocul perioadei.

MUNTENIA

Bucureștenii se bucură de o toamnă primăvăratică. Cerul va fi senin toată săptămâna, iar nopțile vor fi suportabile. Maximele vor fi cuprinse între 20 și 23 de grade.

MOLDOVA

Sunt așteptate ploi în nordul Moldovei, la Iași, dar doar vinerea. În sudul regiunii nici urmă de nori. Temperaturile vor fi cuprinse între 20 și 24 de grade Celsius pe timpul zilei.

DOBROGEA

Sâmbătă și duminică sunt șanse de 80% de ploaie în județele Constanța și Tulcea, iar temperaturile vor fi coborâte aici, de 18 grade pe timp de zi. În rest, o săptămână la fel de frumoasă ca în toate celelalte regiuni.

TRANSILVANIA

Temperaturile în depresiunile intracarpatice vor fi evident mai mici față de zonele de deal și de câmpie din afara arcului carpatic. Vor fi temperaturi cuprinse între 18 și 22 de grade. Cel mai cald va fi la Cluj, unde toată săptămâna cerul va fi senin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Meteo

To Top