Connect with us

Revistateo.ro

ANM a publicat prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Stiri

Vremea pe urmatoarele doua saptamani. Cand se opresc ploile

Vremea in septembrie 2016. Inceputul primei luni de toamna vine cu o racire a vremii, temperaturile urmand sa tot scada. Pana la debutul lui septembrie, finalul lui august va fi marcat de o perioada de cateva zile cu temperaturi mai ridicate.

Citeste si: Cutremur in Italia. Marturia unui roman care a trait cosmarul.

Citeste si: Proprietarii locuintelor cu geamuri termopan, obligati sa-si monteze senzori de gaze

BANAT
Va urma un proces de incalzire, astfel incat valorile diurne vor ajunge, in perioada 27 august – 2 septembrie, la 30…31 de grade. Incepand cu data de 3 septembrie este posibila o usoara scadere a temperaturile maxime. In acelasi timp, valorile minime de temperatura nu vor avea oscilatii semnificative in decursul celor doua saptamani si se vor situa in medie intre 14 si 17 grade.

CRISANA
In perioada 27 august – 2 septembrie se vor situa la medii in jurul a 30 de grade. Incepand cu data de 3 septembrie este posibila o usoara scadere a valorilor termice diurne. Minimele nocturne de temperatura nu vor avea oscilatii semnificative de-a lungul intregului interval si se vor situa in medie intre 14 si 16 grade.

TRANSILVANIA
In perioada 24 – 26 august temperaturile se vor situa in jurul a 26 de grade. Din 27 august si pana la finalul lunii august valorile termice diurne vor creste usor pana la medii de 29 de grade, dupa care va avea loc o usoara racorire a vremii. Temperaturile minime vor avea valori medii in jurul a 14 grade, exceptand noptile din perioada 25 – 27 august si cele din 3 si 4 septembrie cand vor fi mai scazute. Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top