Connect with us

Revistateo.ro

Vremea de weekend 18-19 martie 2017

Stiri

Vremea de weekend 18-19 martie 2017

Vremea de weekend 18-19 martie 2017. Sfarsitul de saptamana vine cu raze de soare in mai multe zone ale tarii. Temperaturile vor urca pana la 17-18 grade in Lunca Dunarii, iar ploile s-au gandit sa isi mai faca de cap in restul regiunilor.

Vremea de weekend 18-19 martie 2017

BUCURESTI: Vremea se incalzeste incepand cu sambata, 18 martie. Temperaturile se vor incadra in normalul perioadei si vor fi cuprinse intre 3 si 15 grade. Vantul va sufla cu o viteza de 24 de kilometri la ora, ceea ce inseamna ca inca nu e momentul sa renuntam la gecile calduroase. Duminica, 19 martie, maximele nu vor depasi 15-16 grade in timpul zilei.

BANAT: Banatenii vor avea parte de o vreme ceva mai mohorata. Sambata sunt asteptate ploile inca de dimineata. Temperaturile vor fi cuprinse intre 6 si 13 grade Celsius in cele doua zile din acest weekend.

MOLDOVA: In nordul Moldovei iese soarele duminica, iar sambata sunt asteptate ploile. Cele 10 grade din acest sfarsit de saptamana vor fi resimtite ca 6-7 din cauza umiditatii si a vantului care va bate cu putere. In sudul si centrul Moldovei vremea devine ceva mai prietenoasa, cu 2 grade in plus fata de valorile din nord. Cu toate acestea, norii isi vor face simtita prezenta, mai ales duminica.

TRANSILVANIA: In Transilvania va ploua in cele doua zile, iar gradele din termometre nu vor fi mai mari de 12-13 grade. Duminica se raceste putin, maxima zilei coborand sub 10 grade.

OLTENIA: Oltenii se bucura de primavara in toata regula. Sambata va fi o zi potrivita pentru iesitul in aer liber, caci temperatura maxima va atinge 17 grade. Duminica apar norii, dar nu e caz de panica.

CITESTE SI: Știi cum arată un fulger, dar un tunet? Uite fotografia-SURPRIZĂ!

MUNTENIA: Regiunea sudica a Romaniei va fi incalzita de soarele primavaratec. Temperaturile in cele doua zile de weekend vor fi cuprinse intre 3 si 17-18 grade.

CITESTE SI: Ce s-ar intampla daca Pamantul nu s-ar mai invarti. VIDEO

DOBROGEA: Dobrogenii au parte de ploi duminica, iar sambata soarele le va face cu ochiul printre nori. Temperaturile vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade.

MARAMURES SI SATMAR: In zona de nord-vest a tarii va ploua sambata, cand temperatura nu va depasi valoarea de 12 grade Celsius. Duminica iese soarele, dar vremea se raceste cu 2-3 grade fata de ziua precedenta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top