Connect with us

Revistateo.ro

Iata ce surpriza ti-a pregatit CFR

Inedit

Vrei sa mergi la mare? Iata ce surpriza ti-a pregatit CFR

CFR le-a pregatit o surpriza tuturor celor care isi planuiesc o vacanta la mare. Compania a suplimentat numarul trenurilor care pleaca spre litoral cu 40 de garnituri, astfel din orice colt al tarii puteti ajunge la mare. Pe langa faptul ca toate orasele mari din Romania au acum legatura directa spre Constanta, in intervalele orare aglomerate exista o serie de legaturi care va asigura transportul pana pe litoral.

Imbunatatirile aduse la calea ferata spre Constanta fac ca timpul de calatorie sa fie mult mai scazut ca in anii precedenti, in incercarea de a-si recupera clientii pierduti CFR ofera si o serie de discounturi de grup sau discount pentru cumpararea biletelor dus-intors.

Un tren de tip Interregio va circula pe ruta Bucuresti Nord – Tulce Oras si retur, pasagerii avand astfel la dispozitie patru trenuri care asigura legatura si cu Delta Dunarii.

Acum este mai simplu sa iti iei bilet de tren. Cumpara bilete CFR online

Modernizarea „a vizitat” si compania CFR clientii avand acum posibilitatea sa isi achizitioneze bilete de tren online prin intermediul portalului cfrcalatori.ro. Este foarte simplu! Alegeti ruta dorita si achitati prin intermediul cardului, mai apoi va prezentati in tren cu biletul tiparit chiar la dumneavoastra acasa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top