Connect with us

Revistateo.ro

Mesajul lui Gigi Becali pentru petrecăreții de la mare: „Nu-i problemă”

Staruri

Mesajul lui Gigi Becali pentru petrecăreții de la mare: „Nu-i problemă”

Mii de tineri se află în aceste momente la mare, unde se distrează în cele mai scumpe cluburi. Alții, în schimb, au ales să se distreze cu bani mai puțini, să stea la cort și să prindă răsăritul pe plajă.

Oricare ar fi fost alegerea turiștilor, există o persoană extrem de cunoscută, care nu poate tolera un astfel de comportament.

Citește și: S-a aflat secretul pe care Gigi Becali și Giani Kiriță de la Exatlon l-au ascuns!

Patronul lui FCSB, Gigi Becali, i-a certat pe petrecăreţii de la malul mării. Acesta este de părere că tinerii ar fi trebuie să profite de aceste zile să se gândească mai mult la suflet decât la bucuria fizică.

Citește și: Gigi Becali a făcut un gest impresionant pentru Lorelai Moşneguţu, fetița fără mâini de la Românii au talent

Chiar şi aşa, Gigi Becali are o inimă mare şi spune că se va ruga el pentru cei care s-au distrat pe plaja de la malul mării.

„Ăla ce face, treaba lui. Nu-i problemă. El face aşa, el are un alt stăpân. Are un alt împărat. Împăratul lui este Satan. Şi-a ales, e treaba lui. Eu l-am ales împărat pe Hristos. Fac rugăciune pentru toţi creştinii ortodocşi, pentru toţi conducătorii ortodocşi, pentru tot ce înseamnă ortodox fac rugăciune, Şi pentru toată lumea”, a spus Becali, la ieşirea de la slujba de duminică, potrivit Observator.tv.

Gigi Becali, mereu în centrul atenției la petreceri

Este bine cunoscut faptul că patronul echipei FCSB le dăruiește foarte mulți bani oamenilor sărmani. De asemenea, acesta nu lipsește de la slujbă. Foarte des, Gigi Becali merge la Muntele Athos.

Însă, chiar și el se distrează de minune atunci când merge la petreceri. Nu doar o singură dată, Gigi Becali a fost surprins în timp ce este sufletul petrecerii.

Se știe faptul că îi place foarte mult să danseze și să fie în centrul atenției, așa că atunci când aude melodii machidonești, se dezlănțuie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top