Connect with us

Revistateo.ro

S-a trezit pe o bancă în gară cu un bilet în mână. Când a văzut ce scria, a realizat ce s-a întâmplat cu ea

Inedit

S-a trezit pe o bancă în gară cu un bilet în mână. Când a văzut ce scria, a realizat ce s-a întâmplat cu ea

Imaginați-vă cum v-ați simți că nu știți de ce vă aflați pe o bancă, de cât timp sunteți acolo sau ce s-a întâmplat. Așa începe povestea lui Ellie Farnfierd, în vârstă de 27 de ani. Ea știe că se afla în tren, iar următorul lucru pe care îl știe este că a ajuns pe o bancă într-o stație.

Ellie a suferit de ceea ce se numește criză neprovocată, ceva total neașteptat pentru ea – poate fi terifiant și poate crea îngrijorare în jur. Ceea ce a găsit strâns în palmă, când își recăpăta cunoștința, îi dădea un sentiment de confort.

În mâinile ei era o bucată mică de hârtie îndoită. Biletul era de la un străin, care îi oferea lui Ellie răspunsuri de care avea nevoie cu privire la ceea ce se întâmplase cu ea. Biletul era semnat pur și simplu: „Tom”.

Ce i-a scris străinul în bilet

„Bună Eleanor. Sper că, odată ce ai citit biletul meu, te simți mai bine. Ai avut o criză în tren și te-am ajutat să te ridici. Nu te-ai lovit la cap, dar este posibil să te fi lovit la picioare când am călcat pe tine înainte să realizezi că ești căzută pe podea. Îmi pare rău!

De asemenea, îmi pare rău că nu pot să rămân cu tine acum, dar ți-am lăsat o cafea care să te ajute să te trezești și 10 de lire pentru a lua un taxi până acasă. Îmi pare rău că nu am mai mulți bani, așa că sper că nu locuiești prea departe. Am contactat persoane din agenda ta din telefon și am cerut ajutor medical, care este pe drum. Îți doresc toate cele bune și o recuperare rapidă. Cu dragostea, Tom. „

Acum, Ellie speră să-l găsească pe Tom cu ajutorul rețelelor de socializare. Ea vrea să-i mulțumească acestui străin, care a tratat-o ca un prieten apropiat.

Datorită multor răspunsuri pozitive la apelul său, șansele de reunire cu Tom se transformă în favoarea lui Ellie!

Distribuiți această poveste, pentru a ajuta pe Ellie să-l găsească pe Tom și să-i răspândească bunătatea actului său!

Sursa foto: www.bbncommunity.com

Te poate interesa și: Un om l-a întrebat pe Dumnezeu: “De ce nu poți ajuta această fată care stă pe străzi?” Dumnezeu a răspuns …

Într-o zi, un faimos înțelept a început să se îndoiască de bunătatea lui Dumnezeu. El a început să se îndoiască de bunătatea lui Dumnezeu din cauza observațiilor sale. El a văzut lumea ca fiind o mizerie, războaie și oameni care s-au omorât, a văzut cum oamenii distrug planeta … Asta în timp ce aceiași oameni care erau responsabili pentru distrugerea planetei erau lăudați și deveneau mai bogați.

Oamenii buni care se născuseră pur și simplu în locurile proaste au fost fără stăpân pe stradă.

Lucru care l-a împins pe el, totuși, să se îndoiască de Dumnezeu a fost atunci când a văzut o fetiță într-o rochie sfâșiată, tremurând singură pe străzi, fără hrană și fără adăpost, în mijlocul unei ierni reci. Când înțeleptul a văzut această fetiță suferind, își spune:

“Oh, Doamne, cum ai putea să permiteți așa ceva? De ce nu poți face ceva cu fetița asta?

Imediat a primit un răspuns la întrebarea lui.

“Oh, pot! Și am făcut! Te-am creat!

CITEȘTE ȘI: Va dura doar 1 MINUT să citiți asta, dar vă poate schimba gândirea pentru totdeauna

Această poveste este o lecție pentru noi toți. Nu ne luăm în considerare atunci când vedem lucrurile rele care se întâmplă în lume.

Indiferent dacă credința voastră este în știință, religie sau altceva, acțiunile dvs. contează. Dacă vedeți ceva ce nu vă place despre lume, încercați să schimbați. Dacă vedeți oameni care suferă, ajutați-i. Dacă vedeți o lipsă de iubire, dăruiți iubire. Și chiar dacă nu schimbați lumea, veți schimba lumea cuiva. Și asta e de ajuns. Asta contează. Un mic act de bunătate la un moment dat. Dacă Dumnezeu există așa lucrează, prin voi!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top