Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Vrei dinți mai albi? Uite ce trebuie să faci!

5 trucuri pentru dinți mai albi:

1. SPALĂ-ȚI DINȚII DE CEL PUȚIN DOUĂ ORI PE ZI
Dacă vrei ca dinții tăi să fie albi, nu trebuie sub nicio formă să sari peste spălatul dinților oricât de obosită ai fi. Știai că cele mai multe bacterii se dezvoltă noaptea în gura ta? Acesta este motivul pentru care e nevoie să te speli dimineața pe dinți, pentru evitarea petelor galbene.

2. FOLOSEȘTE APA DE GURĂ
Cu ajutorul aței dentare poți îndepărta resturile de mâncare care colorează dinții iar apa de gură nu trebuie, de asemenea, să lipsească din igiena orală. Clătirea cu apa de gură previne formarea plăcii dentare care provoacă probleme serioase pentru dinți precum îngălbenirea lor și, în final, instalarea cariilor.

CITEȘTE ȘI: 6 OBICEIURI CARE CREDEAI CĂ SUNT SĂNĂTOASE, DAR ÎȚI AFECTEAZĂ DINȚII
3. CONSUMĂ CĂPȘUNI
Dacă vrei să îți albești dinții în mod natural, consumând alimente, alege căpșunele și portocalele. Aceste fructe provoacă o aciditate naturală ce albește dintele.

4. OȚETUL DE MERE PENTRU PETE
Există două variante în care poți folosi oțetul de mere pentru îndepărtarea petelor dentare: clătești cu puțină apă, timp de câteva minute, sau aplici oțet de mere pe periuța de dinți pentru a freca bine-bine dintele în obținerea albului dorit.

5. NU CONSUMA URMĂTOARELE ALIMENTE DES:
Sucurile pline de coloranți, ciocolata, cartofii prăjiți, shaorma, înghețata, ketchup-ul sau cafeaua trebuie eliminate, dacă se poate, definitiv din dieta ta. Nu doar că sunt alimente nesănătoase pentru organismul tău, dar acestea distrug încet și sigur dinții. La început îi vor colora în toate combinațiile cromatice posibile, după care vor apărea cariile și dinții vor fi grav afectați de pericolul căderii acestora.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top