Connect with us

Revistateo.ro

Depisteaza rapid femeia materialista

Stiri

Vrea banii tai sau dragostea ta? Depisteaza rapid femeia materialista

O intrebare foarte importanta pentru un barbat care isi doreste sa aiba o relatie serioasa si care la un moment dat sa se transforme intr-o casnicie reusita. Desigur, aceasta chestiune, a femeii materialiste, a fost si este prezenta in societate din cele mai vechi epoci. Cu atat mai accentuata este aceasta tendinta in vremuri de criza economica, in care lupta pentru supravietuire si ascensiune sociala este si mai dura.

Astfel, atentie maxima barbati! Mai ales cei care isi doresc acea dragoste sincera si complet dezinteresata. Exista cateva semne care sunt usor de citit cand vine vorba de femeile materialiste. Mai exista si cateva teste la care pot fi supuse femeile suspecte ca ar fi adepte ale „curentului materialist”. Feriti-va de femeile care in primele discutii sustin ca vor barbati puternici.

Citeste si: Aceasta femeie a gasit modul ideal de a-si determina iubitul sa ii faca toate poftele

Femeile dau mai mulţi bani decât bărbaţii pe gadgeturi. Iată statistica din România

Aceasta formula nu se refera la un barbat musculos si nici la unul care este suficient de matur sau suficient de ancorat in realitatile vietii. Nu! Aceasta formula este o traducere fina pentru „vrem un barbat cu bani, unul cu multi bani”. Banii inseamna putere si banii sunt tot ce conteaza pentru o materialista. Cine ii are, poate fi si slab, si batran, si chelios, si urat… Va conta doar ca are bani, ceea ce il va face puternic si irezistibil pentru cele care vaneaza averi.

Scanarea stridenta a unui barbat la prima intalnire este un gest care demasca femeile dornice sa cucereasca un barbat cu bani. Fara valori adevarate si solide, respectivele cunosc foarte bine valoarea hainelor si a accesoriilor pe care le poarta un barbat si se orienteaza strict dupa ceea ce observa.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare:

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top