Connect with us

Revistateo.ro

Vitaminele care topesc grasimile reusesc sa te ajute sa slabi mai repede si mai usor, fara prea mult efort. Fiecare femeie isi doreste sa scape de kilogramele in plus, cat mai usor si mai repede.

Sanatate

Vitaminele care topesc grasimile

Vitaminele care topesc grasimile reusesc sa te ajute sa slabesti mai repede si mai usor, fara prea mult efort. Fiecare femeie isi doreste sa scape de kilogramele in plus, cat mai usor si mai repede.

Desi medicii recomanda o dieta sanatoasa si un plan de exercitii bine pus la punct, cateva suplimente alimentare te ajuta sa dai mai jos kilogramele in plus.

Poti pierde kilogramele in plus fara sa te infometezi ori sa restrictionezi ce consumi. Niste alegeri sanatoase te pot face sa scapi mai repede de grasimi.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa combini intr-un mod inteligent alimentele si sa apelezi si la vitaminele cele mai bune pentru a slabi mai usor.

Studiile au aratat ca vitamina D ajuta corpul si celulele sa raspunda la insulina, un hormon secretat de pancreas.

Una dintre sarcinile sale este sa ajute glucoza sa intre corect in celule. Atunci cand nivelul vitaminei D este unul scazut, nivleul hormonului paratiroid creste.

Vitaminele care topesc grasimile

O lipsa a vitaminei D poate interfera cu leptina, un hormon care ii da semnale creierului ca trebuie sa inceteze sa mai manance. Corpul nu stie ca este plin, asa ca mananca in continuare.

Calciul – este un mineral care functioneaza in tandem cu vitamina D pentru a te ajuta sa tii greutatea sub control. Calciul este stocat in celulele grase. Cercetatorii cred ca, daca exista mai mult calciu, atunci corpul va reusi sa arda grasimile.

Proteinele – Daca mananci in fiecare zi proteine, acestea te ajuta sa mentii compozitia corecta a corpului.  Te mai ajuta si sa iti pastrezi masa musculara in timp ce scazi in greutate. Un studiu realizat de catre Universitatea din Illinois a descoperit faptul ca femeile care consuma proteine de doua ori pe zi pierd cu 3.9% mai multa grasime decat cele care nu consuma proteine.

Omega 3 si acizi grasi – acestea te ajuta sa reduci consumul de mancare emotional. De asemenea, imbunatatesc nivelul leptinei din creier si reduc apetitul. Consuma cu incredere peste gras, precum somon, nuci si seminte pentru a beneficia de cele mai bune surse de Omega 3.

Stiri pe aceeasi tema:

La ce ora se face administrarea vitaminelor

Semne ca ai lipsa de vitamine

10 vitamine pe care fiecare femeie trebuie sa le ia

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top