Connect with us

Revistateo.ro

sangele galben

Stiri

Un barbat avea SANGELE GALBEN din cauza a ce manca. Si tu faci GRESEALA aceasta!

Doctorii au fost socati cand au vazut ce era in eprubeta cu sangele lui: un lichid uleios, plin de grasime, de culoare galbena!

Un barbat de aproximativ 40 de ani, a mers la medici din cauza faptului ca s-a ingrasat si ca se simte slabit in general, plus ca sufera de dureri de stomac. El a marturisit ca a exagerat cu mancarea in ultima perioada.

Medicii au facut primele analize de sange si au fost socati de rezultate: nivelul trigliceridelor era mult peste limita maxima, iar acest lucru i-a transformat sangele intr-un lichid uleios, galbui.

CITESTE SI: DEPENDENTA de alimente te ingrasa. Vezi care sunt produsele la care sa renunti IMEDIAT!

CITESTE SI: Medicii au fost SOCATI: au mancat varza timp de 5 saptamani. Vezi ce s-a intamplat cu organismul lor!

Sangele acestui barbat era plin de aceasta substanta uleioasa: era grasime. Pacientul a fost diagnosticat cu pancreatita cauzata de o dieta bogata in grasimi si proteine!

Un barbat avea SANGELE GALBEN din cauza a ce manca. Si tu faci GRESEALA aceasta!

Un barbat avea SANGELE GALBEN din cauza a ce manca. Si tu faci GRESEALA aceasta!

Medicii spun ca mai multi pacienti primesc acest diagnostic dupa ce consuma alimente grase in exces. Specialistii avertizeaza ca acest stil de alimentatie duce la boli cronice si degenerative, diabet, probleme cu stomacul, cu inima, infarct, cancer si multe altele.

Ai grija, caci si tu risti sa patesti la fel ca acest barbat, daca consumi alimente bogate in grasimi si nu combini proteinele cu legume. Poate ca te gandeai ca grasimea pe care o consumi se vede doar la exterior, pe coapse si pe abdomen? Iata ca nu este adevarat si orice mananci face un dezastru in interiorul organismului tau. Daca crezi ca ai exagerat cu grasimile in ultima perioada, incearca sa urmezi o cura de detoxifiere!

Sursa foto: Shutterstock, DailyStar

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top