Connect with us

Revistateo.ro

Top 5 grasimi care te ajuta sa SLABESTI

Cura de Slabire

Top 5 grasimi care te ajuta sa SLABESTI

Da, e adevarat! Exista anumite tipuri de grasimi care te pot ajuta sa slabesti. Iata cateva dintre acestea si in ce fel iti sunt de ajutor!

Probabil ca iti vine sa fugi de cum auzi cuvantul grasime. De aceea este foarte important sa cunosti diferenta dintre grasimile sanatoase si cele care dauneaza organismului. Exista anumite tipuri de grasimi care contribuie in mod benefic la procesul de slabire si te ajuta sa te simti mult mai bine. Acizii grasi de care corpul tau are nevoie stimuleaza metabolismul si astfel tu pierzi kilogramele mai rapid. Iata cateva dintre alimentele care nu trebuie sa lipseasca din dieta ta!

1. Uleiul de cocos. Este extrem de important in curele de slabire si nu numai. Acest tip de ulei este lent in oxidare si stabil termic, ceea ce inseamna ca rezista bine la temperaturi inalte si poate fi pastrat pe o perioada lunga de timp. Contribuie la buna functionare a digestiei, facilitand eliminarea toxinelor. Poate fi folosit in special in curele de slabire, doarece este o grasime usor solubila in apa, care nu se solidifica in organism si care stimuleaza metabolismul.

CITESTE SI: 3 GRESELI IMPORTANTE PE CARE LE FACI CAND TII POST

CITESTE SI: LUCRURI CARE TE INGRASA SI NU STIAI

2. Avocado. Probabil ai auzit deja cat de important este avocado pentru sanatate. Contine acizi grasi mononesaturati, esentiali pentru un nivel scazut al colesterolului. Acest fruct este foarte versatil si poate fi adaugat cu succes in salate sau la micul dejun, atunci cand te-ai saturat de ingredientele banale.

3. Nucile de macadamia. Aceste nuci contin, spre deosebire de alte tipuri de alimente sanatoase, o cantitate ridicata de acizi grasi omega 3. Acestia sunt foarte importanti pentru buna functionare a metabolismului si contribuie la diminuarea colesterolului rau din sange.

4. Migdalele. Intra in aceeasi categorie cu nucile de macadamia, insa sunt foarte importante pentru persoanele care tin dieta deoarece ofera cantitatea de nutrienti necesara pe parcursul unei zile in care alimentatia nu este una corespunzatoare. Printre acestia se numara: calciu, magneziu, fier, vitamina E.

5. Galbenusul de ou. Multe dintre femeile care vor sa slabeasca exclud galbenusul din dieta, fara sa cunoasca beneficiile sale. Galbenusul poate fi consumat dimineata, oferind o varietate de vitamine si minerale extrem de necesare: vitaminele A,D,E,K,B6, B12, calciu, fier, zinc.

Sursa foto: health.harvard.edu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top