Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Viorel Pop, omul care a prevăzut furtunile din vest încă din iulie, are noi vești proaste pentru români

Celebrul prezicător Viorel Pop, omul care a prevăzut furtunile extreme care au avut loc în Timișoara săptămâna trecută, vine cu noi vești deloc plăcute.

Viorel Pop, despre viitorul nostru

”Vor fi furtuni mari, pentru că în România au început să apară fenomene de deșertizare din cauza defrișărilor. Natura își ia inapoi tot ce e al ei. Noi distrugem. Suntem singurii pe această planetă care distrugem”, a spus bioenergeticianul.

„Nu o să vină un cutremur devastator prea curând. Vor fi mai multe cutremure și e normal, plăcile tectonice se mișcă, se crează energii. Eu nu văd să fie unul devastator. Văd însă că lumea este în depresie. Am uitat să ne iubim pe noi”, a declarat Viorel Pop pentru ziarul Click.

CITESTE SI: Previziune sumbră făcută de Gheorghe Mărmureanu după cutremurul de 8 grade din Mexic. Ce a zis despre România

Cât despre pericolul nuclear din Coreea de Nord, Pop susține: ”Kim este ca un copil, iar la momentul de față, el și Donald Trump vor să ne arate care este mai viteaz. Ochii noștri trebuie să se îndrepte spre rus și spre chinez, pentru că ei sunt de fapt cheia. Important este că nu văd conflicte, nu va fi folosită arma nucleară, nimeni nu se joacă cu focul, deși Coreea de Nord va mai face încă două experimente”.

O altă celebră clarvăzătoare, Maria Ghiorghiu, susține exact contrariul. Aceasta a scris pe blogul ei că a văzut o explozie puternică, iar fumul degajat a fost asemenea unei ciuperci, așa cum se formează în urma lansării unei bombe atomice. VEZI AICI DETALIILE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top