Connect with us

Revistateo.ro

Vine Udrea în țară sau nu? Ce informații au mai apărut despre fostul ministru

Staruri

Vine Udrea în țară sau nu? Ce informații au mai apărut despre fostul ministru

Despre soarta Elenei Udrea se cunosc puține detalii. Ieri, Antena 3 prezenta o afirmație a iubitului Elenei Udrea și tatăl viitorului lor copil prin care se preciza că Elena Udrea va reveni în câteva săptămâni în România.

Astăzi a apărut o altă informație despre fostul ministru al Turismului. Se pare că aceasta ar vrea să își deschidă un business în Costa Rica, țară unde s-a refugiat în urma ”persecutării” din justiție.

Ziarele și televiziunile de la noi spun că Alexandrov a declarat că Elena Udrea va naște în țară și nu în Costa Rica așa cum se știa. Acesta abia așteaptă să își strângă iubita în brațe și să îl vadă pe copilaș crescând.

„Conform calculelor făcute de medicii de aici, fetiţa se va naşte undeva după 23 octombrie. O să fie zodia Scorpionului. Am convingerea că totul va fi bine şi curând mă voi întoarce şi eu acasă.

Acum este mult mai uşor, dar primele trei luni au fost grele, în condiţiile în care eu nu sunt o persoană care să se plângă de dureri sau să aibă un prag mic al rezistenţei. Am şi pierdut unul dintre copii, cred că după prima lună…

Au fost gemeni iniţial şi acum a rămas unul singur. Mi-am spus că aşa vrea Dumnezeu, important este să fie sănătoasă fetiţa.

Acum sunt bine, pot să fac mişcare, chiar şi să mănânc, pentru că nu am avut poftă de mâncare”, spunea recent politiciana.

CITESTE SI: Dragoș Dolănescu, despre Elena Udrea: „Nu are statut de azilant în Costa Rica”

Ce va fi copilul Elenei Udrea

Udrea s-a gândit la o afacere

„Da, m-am gândit la export de fructe. Dar e foarte greu. Aici sunt producătorii. Când mă mai plimb așa, mai fac o poză. Mai văd banane, mango pică pe stradă aici. Mango sunt ca la noi dudele. Primăvara e plin de mango pe străzi. Papaya.

Ananasul e foarte bun. Dar merge foarte încet treaba cu afacerea. Plus că ei au marii exportatori de banane. Dole, spre exemplu (…) Dacă te gândești să imporţi ceva, că m-am gândit la început la asta, când ajungi să plătești taxele vamale constaţi că n-ai cum să faci faţă.” a declarat Elena Udrea.

„Sunt ok acum. Sunt în 19 săptămâni, marţi. Am învăţat și eu că se face pe săptămâni calculul. Trebuie să nasc în octombrie, după 23 încolo.

Da. ( n.r a pierdut un făt). Asta e. Dumnezeu le așază cum crede El. Se întâmplă. Am zis că așa cred că a trebuit să fie. A trebuit să vin aici și să am copil”, a mărturisit Udrea pentru premium.gsp.ro.

Udrea e refugiat politic cu statut provizoriu

„Refugiat politic. Cu statut provizoriu. Un an. În anul ăsta, ei te cercetează. Să vadă ce s-a mai întâmplat. Situaţia ta. După un an îţi dau statutul definitiv. Mulţi vin aici pe refugiu economic. Sunt de aici, din zonă. Ţările lor nu au condiţii economice care să le asigure o viaţă economică decentă. Și vin aici, sunt protejaţi.” a mai completat blondina.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top