Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Mama lui Adrian Alexandrov, declarații emoționante

Mama lui Adrian Alexandrov, partenerul Elenei Udrea a vorbit despre situația românilor din străinătate în contextul în care Udrea a fost nevoită să plece afară simțindu-se persecutată de justiție.

„Străinătatea nu este dulce, nici frumoasă, nu-ţi încântă văzul sau gustul. Nu e un tărâm al viselor, este un tărâm al dorului!”, a scris recent pe Facebook ”soacra” Elenei Udrea.

Elena Udrea, mărturisiri după eliberare

„A fost o surpriză faptul că am fost ridicată de pe stradă, în public. Avocaţii informaseră Interpolul unde locuim, ce facem. Nu ne aşteptam să fim ridicate de pe stradă. Eram cu copilul pe stradă când s-a întâmplat. Era prima ieşire cu bebeluşul la plimbare”, îşi aminteşte Elena Udrea .

„Pentru mine a fost traumtizant. Mă gândeam că nu am plâns în toată viaţa mea cât am plâns în prima lună acolo, gândindu-mă la copil şi la faptul că era singur acasă, mă rog, fără mine.

Sunt condiţii de puşcărie. Nu există regim preferenţial cum am văzut că s-a scris. Nu există aripă VIP, există o singură puşcărie pentru femei, unde stă toată lumea”, a spus Elena Udrea, conform romaniatv.net.

„Am preferat să îl văd doar de câteva ori. Nu am vrut să riscăm să se întâmple ceva cu bebeluşul”, mai spune Elena Udrea precizând că nu a avut restricţii de a-şi vedea copilul

„În urmă cu 2 saptămani, postam un mesaj prin care îl rugam pe Mosu’ să o aducă acasă pe Elena, pentru a petrece sărbătorile împreună, alături de fetița noastră, fiind primul ei Crăciun de când a venit pe lume. Nu mi-am pierdut speranța și se pare că exact în seara de Ajun, Elena vine lânga noi, acasa.

Magia Crăciunului e tăcuta, nu o auzi… dar o simțim❤️
Dumnezeu ne iubește🙏

Mulțumesc tuturor pentru încurajari și susținere, și vă doresc Sărbători Fericite!”, a transmis Adrian Alexandrov.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top