Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Imaginea cu fetița Elenei Udrea a făcut furori în mediul virtual: „Moș Crăciun…”

Elena Udrea rămâne în spatele gratiilor, după ce judecătorii din Costa Rica au respins cererea fostului ministru de eliberare pentru a avea grijă de fetița sa, care are mai puțin de trei luni. Arestul ei a fost prelungit pe perioadă nedeterminată, până se vor încheia procedurile de extrădare.

Iubitul Elenei Udrea a plecat de urgență în Costa Rica, la doar o săptămână după ce se întorsese în țară.

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, a postat pe contul de Instagram o imagine cu fetița lui și a Elenei Udrea. Acesta, care s-a întors recent din Costa Rica, a publicat și un mesaj emoționant alături de fotografia primită cel mai probabil din partea mamei fostului politician.

„Moş Crăciun, adu-o pe mama înapoi acasă”, a scris Adrian Alexandrov în dreptul pozei. Prietenii virtuali au reacționat imediat și i-au transmis acestuia că fetița este foarte frumoasă.

Citește și: Condițiile în care trăiește Elena Udrea în pușcăria din Costa Rica: „Este groaznic”

Fetița s-a născut pe 20 septembrie, iar Elena Udrea a fost arestată după exact două săptămâni.

Veștile rele nu se opresc aici pentru Elena Udrea. Aceasta are parte de probleme tot mai mari după ce a fost închisă în pușcăria din Costa Rica. Fostul ministru al Turismului în perioada Boc a fost condamnat la închisoare cu executare în dosarul Gala Bute.

Conform presei centrale, afacerile Elenei Udrea sunt în scădere. Se știe că Udrea deține 50% din acțiunile unui domeniu dintr-o stațiune balneară din județul Sălaj.

Administratorii acelui centru de relaxare și recuperare au spus acum trei luni că domeniul va fi închis. Nu au oferit mai multe detalii, dar au spus că în perioada 3-27 decembrie și 7 ianuarie – 31 martie 2019 acesta nu va fi deschis.

Nu se știe dacă aceștia fac renovări pentru că nu au oferit mai multe detalii, însă cârcotașii sunt de părere că la mijloc ar fi un profit sub cel scontat.

Elena Udrea, în condiții dure în Costa Rica

Laura Vicol a declarat pentru Știrile PRO TV în ce condiții stă Elena Udrea și care sunt pericolele care o pândesc zi de zi.

„Condiţiile de detenţie sunt mult mai grele decât cele din România. În România, Elena Udrea ar fi putut să îşi crească acasă copilul până la un an. Acolo, într-adevăr, are un loc unde să îşi alăpteze copilul.

A preferat să o aducă pe fetiţă foarte rar la penitenciar fiindcă s-a născut foarte mică şi îi este teamă să nu contacteze alte boli din închisoare”, a declarat pentru Știrile ProTV Laura Vicol, avocata Alinei Bica.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top