Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Fiica Elenei Udrea este în pericol

Avocatul Elenei Udrea a vorbit despre situația prin care trece fostul ministru al Turismului și Dezvoltării, care se află în arest preventiv în Costa Rica.

„În apărarea ei pentru a ieşi din închisoarea din Costa Rica, Elena Udrea a angajat un medic privat care a susţinut că fiica ei este în pericol dacă stă cu ea în spatele gratiilor, acolo unde ea este în arest până se soluţionează dosarul de extrădare”, se arată într-un document, relatează România TV.

Medicul a fost întrebat de către judecător „Unde trebuie să stea un copil care are probleme de sănătate?”, iar răspunsul primit a fost „Trebuie să stea acasă cu mama lui”. Magistratul nu a fost însă de aceeasşi părere, spunând că dacă un bebeluş are probleme medicale ar trebui să se afle într-un spital.

În țară, afacerile lui Udrea sunt în picaj (?)

Conform presei centrale, afacerile Elenei Udrea sunt în scădere. Se știe că Udrea deține 50% din acțiunile unui domeniu dintr-o stațiune balneară din județul Sălaj.

Administratorii acelui centru de relaxare și recuperare au spus acum trei luni că domeniul va fi închis. Nu au oferit mai multe detalii, dar au spus că în perioada 3-27 decembrie și 7 ianuarie – 31 martie 2019 acesta nu va fi deschis.

Nu se știe dacă aceștia fac renovări pentru că nu au oferit mai multe detalii, însă cârcotașii sunt de părere că la mijloc ar fi un profit sub cel scontat.

Laura Vicol a declarat pentru Știrile PRO TV în ce condiții stă Elena Udrea și care sunt pericolele care o pândesc zi de zi.

Se pare că în penitenciarele din America Latină condițiile sunt mult mai dure decât cele din România, de vreme ce stau mai mulți în aceeași cameră, există multă violență, scandaluri non-stop și prea puțini gardieni care să mențină ordinea.

„Condiţiile de detenţie sunt mult mai grele decât cele din România. În România, Elena Udrea ar fi putut să îşi crească acasă copilul până la un an. Acolo, într-adevăr, are un loc unde să îşi alăpteze copilul.

A preferat să o aducă pe fetiţă foarte rar la penitenciar fiindcă s-a născut foarte mică şi îi este teamă să nu contacteze alte boli din închisoare”, a declarat pentru Știrile ProTV Laura Vicol, avocata Alinei Bica.

“Este cumplit, este groaznic, am înţeles că dorm câte 3, 4 în pat. Este foarte multă mizerie, este foarte multă violenţă, sunt puţini gardieni, care nu reuşesc să menţină ordinea acolo”, a completat Vicol.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top